Aankomende Events


Trouwbeleving gaat met de trouwbeurzen een stap verder in het creëren van een unieke beleving voor aanstaande bruidsparen. Gaan jullie trouwen en willen jullie inspiratie en ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen van jullie trouwdag? Bezoek dan de Trouwbeleving events verspreid over prachtige trouwlocaties door heel Nederland. Beleef, proef en geniet op deze bijzondere, romantische en unieke trouwlocaties. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen. Al onze locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving. Deze locaties zijn om te toveren in een aantal settings zoals jullie mogen verwachten tijdens jullie trouwdag.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trouwbeleving @ Fletcher hotel Teugel Uden

13 februari @ 11:00 - 16:00

Gratis

De eerste editie van het Trouwbeleving event @ Teugel Resort Uden komt eraan! De leukste & gratis trouwbeurs van Brabant in Uden waar jullie volop ideeën kunnen opdoen voor jullie grote dag! Of jullie nu opzoek zijn naar de leukste regionale bedrijven, tips voor een unieke trouwceremonie of benieuwd zijn naar de beste stylingstips van een stylist of weddingplanner. Bij het Trouwbeleving event zijn jullie aan het juiste adres. Op zondag 13 februari 2022 kunnen jullie deze gratis trouwbeurs in Uden bezoeken en daarnaast ontvangen de eerste 100 bruidsparen die zich vooraf aanmelden een gratis goodiebag vol inspiratie voor jullie bruiloft met o.a. bruidmagazine, magazine met liefde en een handige checklist voor jullie bruiloft.

Beleef, proef en geniet tijdens deze trouwbeurs bij het Teugel Resort in Uden in Brabant. Ervaar hoe bedrijven uit de trouwbranche hun steentje kunnen bijdragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Heb je altijd al eens een trouwceremonie van dichtbij willen meemaken? Kom dan naar een van de real life ceremonies en ervaar wat een trouwambtenaar, zangeres en weddingplanner voor jullie kunnen betekenen en hoe zij jullie dag tot een unieke beleving kunnen maken. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, de locatie is volledig aangekleed als feestlocatie zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden bij Teugel Resort Uden, gelegen aan prachtig natuurgebied de Maashorst, voor jullie bruiloft. Benieuwd hoe het Teugel Resort Uden het decor kan vormen voor jullie bruiloft? Laat je informeren en rondleiden door de locatie en alle mogelijkheden zullen besproken worden.

Tijden real life trouwceremonie: 12.30 u en 15.00 u. Duur circa 30 min.

Wij hebben voor 100 bruidsparen een toffe goodiebag vol magazines, inspiratie, goodies en actiecodes beschikbaar! Wil jij verzekerd zijn van deze toffe goodiebag? Meld je dan aan. De inschrijvingen openen binnenkort.

Geef op Facebook aan of je er bij bent!

Video: Naomi Diaz

Inschrijven

I.v.m. de huidige maatregels is het event helaas vol. Wil je heel graag het event bezoeken? Stuur dan een mailtje naar info@trouwbeleving.nl, wij zullen je dan op de wachtlijst plaatsen en indien er een bruidspaar verhinderd is contact op nemen met jullie. Kijk ook gerust naar de andere events die we de komende maanden organiseren. We zien jullie heel graag daar!

Let op: wij zijn verplicht te werken met testen voor toegang./vaccinatiebewijs/herstelbewijs 
Dit betekent het volgende: 

– Ben je gevaccineerd? Haal dan het corona toegangsbewijs op in de CoronaCheck app.
– Ben je nog niet gevaccineerd? Dan kun je gratis testen voor toegang, maximaal 24 uur voorafgaand aan het event en minimaal 2 uur voorafgaand aan het evenement. Testen voor toegang is gratis en kan op vele locaties bij jullie in de buurt.
– Heb je in de afgelopen 6 maanden corona gehad? Dan kun je een herstelbewijs ophalen in de CoronaCheck app. Het herstelbewijs bewijst dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Dit bewijs is geldig vanaf 11 dagen tot 180 dagen na je besmetting en kan je binnen deze tijd omzetten naar een geldig coronatoegangsbewijs. Let op! Een herstelbewijs is op het moment alleen te verkrijgen met een positieve testuitslag via de GGD.
– Bij de entree van Trouwbeleving zullen wij de CoronaCheck app scannen op een geldig toegangsbewijs. Heb je geen smartphone? Zorg er dan voor dat je de uitslag uitgeprint meeneemt (QR code van www.testenvoortoegang.nl) zodat we jullie alsnog toe kunnen laten tot het Trouwbeleving event. Heb je vragen? Stuur ons een mailtje naar info@trouwbeleving.nl

Let op: tijdens de beurs hanteren we waar mogelijk zoveel mogelijk de anderhalve meter afstand. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Mondkapjes zijn eventueel ook verkrijgbaar bij de entree van de beurs.

Deelnemers

Foto van Fotokist
Fotokist
Landelijk
Website: www.fotokist.nl

Organisator

Trouwbeleving
Telefoon:
0854444086
Site:
www.trouwbeleving.nl

Locatie

Teugel Resort
Bedafseweg 22
Uden, Noord Brabant 5406 TM Nederland
+ Google Maps
Site:
https://teugelresort.nl/