Nikki de Lang

Laat bruidsparen kennis maken met jouw bedrijf tijdens een van de Trouwbeleving Events!

Wil jij zichtbaar zijn bij de toekomstige bruidsparen? Meld je dan aan als leverancier voor een van de Trouwbeleving events óf kies voor online adverteren op de website en socials van Trouwbeleving!

Jouw bedrijf moet gezien worden! Bruidsparen ontmoeten, inspireren en ervoor zorgen dat ze jouw kiezen om hun bruiloft compleet maken! Wij helpen je met liefde om jouw ideale toekomstige bruidsparen te ontmoeten.

Events

Trouwbeleving de Trouwbeurzen

Bij Trouwbeleving draait alles om, de naam zegt het al: BELEVEN.

Tijdens de Trouwbeleving events staat beleving van de bruiloft centraal, het perfecte moment om jouw bedrijf als trouwbranche leverancier te laten zien aan toekomstige bruidsparen. De unieke locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving voor de aanstaande bruidsparen door deze te laten zien als op een trouwdag. De locatie is volledig aangekleed, dinertafels zijn ingedekt en er is twee keer op de dag een real life ceremonie waar ook jij jouw steentje aan bij kan dragen. Bruidsparen kunnen Trouwbeleving gratis bezoeken en krijgen bij binnenkomst een gratis goodiebag waar ook jij deel van uit kunt maken. Laten we samen zorgen voor de perfecte beleving waarbij we jou in de spotlight zetten.

Ben je geïnteresseerd om als bedrijf deel te nemen aan een van onze trouwbeurzen? Stuur ons een mailtje! 

Online

Trouwbeleving – laat jouw online zien bij toekomstige bruidsparen!

We bevinden ons op dit moment in een bizarre situatie waardoor de fysieke events helaas niet door kunnen gaan, maar wij zouden wij niet zijn, als we hier geen oplossing voor hadden. Sinds september is Trouwbeleving Online gelanceerd mét succes! Op dit moment hebben we al meer dan 500 bruidsparen online mogen ontvangen tijdens een van de online events. Wil jij deelnemen als bedrijf? Klik dan hier! 

Wil jij online jouw bedrijf in de spotlight zetten? Met ruim 8000 volgers op Facebook, 3300 volgers op Instagram en een website waar dagelijks vele bruidsparen op kijken helpen wij jullie graag! Denk hierbij aan een blog, artikel in de nieuwsbrief, post op social media of een tof pakket samenstellen? Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op!

bruidstaart