terug naar categorieën

Op zoek naar de perfecte locatie voor je droomhuwelijk in Italië?

Dan ben je bij Sarah aan het juiste adres. Sarah is hartstikke Nederlands, maar woont alweer zo’n vijftien jaar voor de liefde in Italië. Samen met haar man en drie kinderen woont ze in Oltrepò Pavese waar ze haar heerlijke huis deelt met gasten uit heel Europa. Net als haar gasten blijft ze erover verbaast hoe weinig toeristen haar mooie streek kennen, met zijn glooiende heuvels, wijngaarden en panoramische vergezichten.

Na haar eigen sprookjeshuwelijk in Piacentino raakte ze geïnspireerd om anderen te helpen bij het organiseren van hun droombruiloft in het meest romantische land ter wereld!

Sarah is een ervaren event manager, beheerst de Italiaanse taal perfect en heeft een uitgebreid lokaal netwerk. Als jouw lokale wedding planner kan ze je alles uit handen nemen wat in Italië moet worden geregeld. Zij kent de regio op haar duimpje, dus kan je helpen om een fantastische locatie te vinden die precies past bij jouw wensen – of dat nou een historisch wijndomein betekent of een middeleeuws kasteel.

Sarah is momenteel actief in de regio’s Piacentino (Emilia Romagna) en Pavese (Lombardije). Beiden regio’s liggen op ongeveer een uur rijden vanaf Milaan, en staan samen bekend als het Toscane van het Noorden.

De eerste stap is om haar zoveel mogelijk te vertellen over je droomhuwelijk, je wensen en verwachtingen van een bruiloft in Italië. Op basis van jullie voorkeuren, maakt ze een vrijblijvend en kosteloos voorstel.

Ben je nieuwsgierig? Kijk rustig even rond op haar website; https://www.bacialupo.it/ en laat je inspireren!