terug naar categorieën

BRUIDSSTYLING

Je trouwt, de mooiste dag van je leven! Alles moet tip top in orde zijn dus ook je bruidsmake-up en bruidskapsel. Op de dag van je bruiloft kom ik graag bij je thuis of op de trouwlocatie voor de bruidsstyling.

Het is prettig dat je in eigen omgeving, in een ontspannen sfeer je kan laten opmaken door een bruidsstyliste. Of je nu een mooie naturel bruidsmake-up wilt of een smokey eye. Alles is hierin mogelijk. Met een juist aangebrachte make-up benadrukken we de sterke en mooie punten van jouw gezicht en straal je. Bij een mooie make-up hoort een passend bruidskapsel, die we bespreken en proberen tijdens een proefsessie. Bohemian-stijl, klassiek, losse krullen, vlechten… Vele mogelijkheden, aangepast aan jou, blijf bij jezelf.

Intake
Wil je weten of ik op jullie trouwdatum nog beschikbaar ben? Stuur via het contactformulier een aanvraag en ontvang je binnen een paar dagen een antwoord. Om op vele vragen een antwoord te kunnen geven, plan ik graag een intake-gesprek.

Proefkapsel en proefmake-up
Wanneer je besluit dat ik je op je bruiloft mag laten stralen, plannen we een proefsessie bij mij in de salon. Tijdens de proefsessie (ongeveer 8-6 weken voor de trouwdatum) bespreken we samen jouw wensen en wordt je look gecreëerd. Op deze manier weet je wat je kan verwachten op je trouwdag. Het is leuk als je dit combineert met een pasbeurt van je trouwjurk, zo krijg je een volledig beeld!

De dag zelf kom ik bij je thuis of op de locatie. Indien je dit wenst is een touch up mogelijk,  je look wordt dan bijgewerkt of aangepast voor de fotoshoot, ceremonie of het avondfeest.