terug naar categorieën
“Een dag zonder bloem is als een glim zonder lach”.
Mijn liefde voor vilt en voor bloemen komen samen in mijn vilten bloemen met een natuurlijke uitstraling. Ik werk alleen met 100 % wolvilt. Dit vilt is zacht, aaibaar en heeft prachtige intense kleuren. Ik probeer iedere bloem zo natuurgetrouw als mogelijk weer te geven.
Het is mijn passie om de lievelingsbloemen van iedereen te maken. Bloemen die je aan een mooi moment terug doen denken bloemen waarbij je terug kunt gaan in je herinnering en opnieuw geniet. Op verschillende momenten in je leven ontstaan zulke dierbare herinneringen; geboorte, bruiloft, verjaardag, maar ook bij het overlijden van een dierbare.
De blijvend bijzondere bloemen van be-flowerd geven deze dierbare momenten een gezicht. Ze zijn mooi, op ieder moment dat jij kijkt. De bloemen zullen je altijd doen glimlachen, kunnen troosten en je laten herinneren hoe mooi dat moment was.
Wil je even rustig kijken wat voor jou het allermooiste kan zijn?
  • Kijk op mijn website.
  • Neem contact op via tel nr: 0648238440, je mag altijd langs komen in mijn atelier in Eindhoven. Daar zijn de voorbeeldbloemen en de kleuren, zodat het echt gaat “leven”.
  • Download het beeldboek: bloem en betekenis via de website: http://www.viltbloemist.nl Daarin staan echte bloemen, hun betekenis en de vilten variant die ik ervan gemaakt heb overzichtelijk bij elkaar. Fijne inspiratie om jouw bruidsbloemen bij elkaar te zoeken.