terug naar categorieën

Een van de mooiste dagen van jullie leven, de bruiloft. Een dag waar jullie met veel plezier naar uit hebben gekeken, misschien al wel voordat jullie elkaar vonden. Op zo’n indrukwekkende dag vliegt de tijd. Zoveel emoties, de lieve mensen om jullie heen. Dat lieve woordje van je beste vriendin, of die geweldige speech van een familielid. Jullie lievelingsliedje tijdens de ceremonie. De trilhandjes van je partner en jouw geruststellende aai over zijn hand. Het zwierende geluid van de jurk. Wij hebben oog voor al deze grote en kleine dingen en leggen ze met passie vast voor later.

Een video van je bruiloft is een geweldige manier om je trouwdag keer op keer compleet te kunnen herbeleven. Jullie liefde voor elkaar en de mooie locaties die je hebt uitgekozen en daarnaast al je familie en beste vrienden betrokken. Kortom een videograaf voor je bruiloft zorgt er voor dat alles terugkomt in een mooie bruiloft video.

Het is jullie dag en jullie bruiloft video en wij zijn erbij zodat je kan blijven genieten.

Om jullie trouwdag ongestoord te laten verlopen zorgen onze bruiloft videografen er voor dat ze niet het beeld verstoren. Door slim te filmen met de juiste camera’s en gebruik te maken van de juiste geluidsapparatuur kunnen we er voor zorgen dat uiteindelijk niemand hinder zal ondervinden van de opnames.