terug naar categorieën

Een trouwdag is een van de belangrijkste dagen voor jullie, die je samen met familie en vrienden wilt vieren. Wat ik voor jullie vastleg is de herinnering aan die onvergetelijke dag. Een mooie en sfeervolle bruidsreportage in beeld. Onzichtbaar aanwezig om alle mooie en onvergetelijke momenten vast te leggen. Een herinnering in beeld voor de rest van je leven.

Voor mij is het elke keer een eer om een trouwdag vast te leggen in mooie bruidsreportage. Vanaf het moment dat jullie dag begint, het klaarmaken, de ontmoeting, een shoot op locatie, de ceremonie, de taart en receptie tot en met het feest. De bruidsreportage reflecteert de dag zoals jullie hem ervaren hebben, waar jullie je emotie en blijdschap in herkennen.

De mooiste foto’s verdienen natuurlijk een plekje in een mooi trouwalbum. Dit trouwalbum maak ik graag, en geef daarmee de bruidsreportage een geweldige finishing touch.

Wanneer jullie bij mij een bruidsreportage boeken, dan krijg je daar gratis een Loveshoot bij. Ruim voor jullie bruiloft gaan we samen op pad voor een Loveshoot. Dit is een leuke en spannende ervaring als voorbereiding op jullie trouwdag.

De bruidsreportages zullen altijd vastgelegd worden door twee fotografen. Dit geeft een beter en volledig beeld van jullie trouwdag. We kunnen uit meer hoeken fotograferen en zullen bijvoorbeeld bij het gereedmaken voor de dag bij zowel de bruid, als bij de bruidegom, aanwezig zijn.