terug naar categorieën

Als je een bruiloft organiseert, valt er veel te regelen. Het is natuurlijk belangrijk om aan de volwassenen te denken, maar wie zorgt er voor de allerjongste gasten? Dat is nog een hele opgave! Die zorg nemen onze nanny’s met plezier uit handen. Zet een wedding & event nanny in voor het entertainen en vermaken van grote groepen kinderen en je hoeft zelf alleen nog maar te genieten.

Geen zorgen, wij regelen alles!
We bespreken met elkaar wat jullie wensen zijn, hoeveel kinderen er komen en wat de beschikbare ruimte is. Zo stellen we een mooi programma samen dat perfect aansluit op jullie feest. Geen zorgen meer, de kinderen krijgen een geweldige dag!

Een persoonlijk aandenken
Omdat we een eigen ontwerper in huis hebben, kunnen we bijvoorbeeld strippenkaarten laten maken met jullie logo of naam. Met de strippenkaart gaan de kinderen langs elk feestelijk onderdeel, zodat ze niks missen. Een groot succes!

Ervaren en opgeleide nanny’s
Als je ons inzet op je bruiloft weet je zeker dat het goed komt. Onze nanny’s beschikken over een VOG (verklaring omtrent gedrag) en hebben allemaal een pedagogische achtergrond.

Omdat onze poule groot is beschikken we altijd over een back-up in geval van ziekte.
En gaat er op de dag zelf wat mis, dan zijn we gelukkig goed verzekerd!
En uiteraard hebben we een EHBO-diploma op zak voor de kleine ongelukjes.