terug naar categorieën

Welkom bij Dance Street,

Jullie hebben iets heel erg bijzonders te vieren! Jullie gaan trouwen en daar hoort een TOP feest bij. Wij verzorgen op jullie feest het allerbelangrijkste element en dat is een geweldige, enthousiaste DJ. Een DJ die jullie feest echt MAAKT in plaats van breekt. Dit gecombineerd met de beste A-merk apparatuur want alles moet natuurlijk op en top klinken en er waanzinnig uit zien. Ook zijn jullie bij ons aan het juiste adres als het gaat om een professionele muzikant. Wellicht voor de ceremonie, later tijdens de borrel óf op het feest i.c.m. de DJ.

Door jarenlange ervaring, professionaliteit en kennis kunnen jullie de muzikale en technische invulling voor het feest gerust aan ons overlaten. Al onze DJ’s en muzikanten zijn muziekkenners en echte gangmakers. Lees zeker eens de reviews door op de Perfect Wedding waar wij een 9,6 scoren! Op basis van jullie muzikale voorkeuren selecteer ik een DJ uit ons vaste team die perfect op jullie wensen aansluit.

Graag maken wij over het bespreken van deze wensen een persoonlijke afspraak. Of kom gezellig eens kijken tijdens één van onze inspiratie avonden welke wij 4 keer per jaar bij ons bedrijf in Vught geven. Een inspiratie avond is een avond waarbij we jullie graag eens een “kijkje in onze keuken” geven. Er staan dan verschillende DJ shows opgebouwd, we laten special effects zien, er zijn demo’s van muzikanten en er lopen een aantal DJ’s rond waar jullie mee in gesprek kunnen gaan. Inschrijven voor de inspiratie avond kan via deze link: http://www.dancestreet.nl/inspiratie-avond Na aanleiding van ons gesprek maak ik graag een voorstel dat jullie binnen enkele dagen in de mailbox kunnen verwachten.

Dan is het zover, jullie trouwdag is begonnen! Onze crew bouwt de DJ opstelling al vroegtijdig op. Dit doen wij altijd in overleg met de locatie zodat jullie hier niets van merken. De DJ arriveert altijd 30 minuten voor aanvang van het feest en kan zich op deze manier voor de volle 100% focussen op de onvergetelijke avond. Want die gaan wij gegarandeerd voor jullie maken!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.

Met feestelijke groet, Maikel van Breemen