terug naar categorieën

Mijn uitgangspunt is het maken van documentaire bruidsreportages. Ik meng mij tussen de gasten en ga zo ongemerkt mijn gang.

Fine-art fotografie vind ik erg belangrijk voor het weergeven van jullie samenzijn in een mooie setting. Zo wordt het kunst.

Poseerfoto’s kunnen altijd worden gemaakt, maar dat doe ik op een spontane manier. Zo geef ik er een vrolijke draai aan en wordt het niet te tuttig. Ik ga grensverleggend te werk, voor het uiterste. Zo blijft mijn passie bloeien.

Dat alles geeft een compleet beeld van jullie huwelijksdag, zodat het een document wordt voor nu en voor latere generaties.

Reportage van de dag

Een journalistieke reportage betekent dat ik als een gast aanwezig ben, zodat ik ongemerkt kan werken. Hierdoor ontstaan de ongedwongen beelden die de essentie registreren.

Het resultaat

Een pure verslaglegging van jullie huwelijksdag, waaronder een fotoshoot op een mooie locatie. Dit alles wordt op een creatieve manier verwerkt in een mooi luxe fotoalbum van topkwaliteit.

Uiteraard hebben jullie inspraak in de vormgeving van het album. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een reportage te maken zonder het leveren van een album. Jullie ontvangen dan een selectie naar keuze als hoge resolutie bestanden.