terug naar categorieën

Diya Custom Suits biedt u uw eigen maatpak/maatkostuum voor dames en heren. Een pak op maat en overhemd op maat, door u samengesteld en volledig afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Wij zijn gespecialiseerd in maatpakken en wij onderscheiden ons door onze hoge kwaliteit en persoonlijke service aan de klant tegen een aantrekkelijke prijs.

Het motto van Diya Custom Suits is: “Een pak op maat voor een prijs op maat”. Wij maken het dragen van maatpakken voor iedereen toegankelijk en leveren daarbij maatpakken van zeer hoge kwaliteit.

De kwaliteit garanderen wij door bewust te werken met drie verschillende ateliers voor de damesmaatpakken, de herenmaatpakken en de maatoverhemden – elk atelier het best op haar eigen gebied. Vooraanstaande Europese ateliers vervaardigen maatpakken voor bekende Italiaanse merken en andere grote merken. Maar een goed zittend maatpak begint bij het juist opmeten van de maten en daarvoor moet u bij de specialist zijn!

Bij Diya Custom Suits kiezen wij er voor om exclusief gebruik te maken van exclusieve stoffen van hoogwaardige kwaliteit, dit maakt onze levertijd iets langer, maar verlengt ook de duurzaamheid van uw kleding.