terug naar categorie├źn

Bij Bergsche Plas kunnen wij uw gehele bruiloft verzorgen. Maak een afspraak met onze ervaren Party Manager om jullie wensen en onze mogelijkheden in een persoonlijk gesprek te bespreken.

Onze locatie ligt midden in het bos, gelegen aan het water, waardoor u net buiten Rotterdam kunt genieten van de prachtige natuur en uw privacy. Direct naast het restaurant is voldoende parkeergelegenheid, waardoor Bergsche Plas voor iedereen toegankelijk is.

Het huwelijk kan worden voltrokken op het schiereilandje omringt door water, om vervolgens de bruidstaart aan te snijden en te proosten met jullie gasten.

Voor de huwelijksvoltrekking dienen jullie een aanvraag in bij de gemeente Lansingerland. Verdere details worden met de gemeente besproken.

Aansluitend kunnen jullie tijdens een receptie de felicitaties in ontvangst nemen. Tijdens deze receptie kunnen wij diverse hapjes serveren om de lekkere trek te stillen.

Voor het diner bieden wij verschillende suggesties van een uitgeserveerd diner, een buffet of een barbecue.

Natuurlijk kan de avond feestelijk worden afgesloten bij Bergsche Plas. Wij kunnen verschillende hapjes en drankjes naar wens serveren en hebben de juiste contacten voor de aankleding en muziek.

Willen jullie het plannen van jullie huwelijk liever uit handen geven of een helpende hand hebben? Bergsche Plas verzorgt jullie gehele dag tot in de puntjes om jullie mooiste dag uit te laten komen.