terug naar categorieën

Music is our life!

Maak jullie huwelijksdag extra bijzonder én persoonlijk met live muziek van Flows On!

Flows On is een ervaren muzikaal duo en verrast jou met hun unieke sound! Zij maken en schrijven de mooiste popmuziek. Zij zijn onder andere bekend van Giels Talentenjacht (Radio DJ Giel Beelen).

Monique & Bas ademen muziek en samen zorgen zij voor een unieke beleving tijdens de dag van jullie dromen; “We willen mensen inspireren, raken en ontroeren met onze muziek, dat is het mooiste wat er is!”

Dromen jullie van een live vertolking van jullie lovesongs tijdens jullie huwelijksdag? Monique en Bas denken graag met jullie mee over de mooiste invulling van de muziek tijdens jullie huwelijksdag. Hoe bijzonder is het wanneer je als bruid over de loper naar je aanstaande loopt tijdens de klanken van jouw lievelingsnummer? Hebben jullie een aansluitende borrel of diner? Flows On brengt sfeervolle achtergrondmuziek en creëert altijd een ontspannen en fijne sfeer. 

Wil je meer informatie over Flows On of ben je benieuwd naar hun beschikbaarheid, neem contact op of neem een kijkje op de website van Flows On!info@flowson.nl

http://www.flowson.nl