terug naar categorie├źn

Hi

Mijn naam is Hind. Sinds 5 jaar werk ik fulltime onder de naam Hind Mari als trouwfotografe.

Gedurende mijn rechtenstudie ontstond mijn liefde voor de rauwe schoonheid van romantiek.

Ik ben een dromer en relaties zijn voor mij het feestje in het leven. Zo beschrijf ik ook graag mijn stijl: dromerig, romantisch en een feestje.

Mijn missie is om de liefde vast te leggen op een natuurlijke manier.

Precies zoals het bedoelt is. Precies hoe ik het voel;

 

Ik wil je graag vertellen dat ik verliefd ben op fotografie, maar eigenlijk ben ik meer geïnteresseerd in mensen en hun connectie.

Het is mijn verlangen om alles wat daaruit voortvloeit vast te leggen. Dat kunnen wandelingen langs de rivier zijn, de filmavonden en het knuffelen.

Ik hou van een dans na het avondeten en ik drink mijn lattes graag met een beetje spice.

Ik geniet het meest als ik samen ben met de mensen van wie ik houd en mijn favoriete snack aller tijden is patat

Daar mag je mij iedere nacht voor wakker maken.

 

Ik ontmoet jullie graag in mijn favoriete stad Utrecht of we kletsen een uur lang via FaceTime over jullie mooie dag! Tijdens ons gesprek leg ik jullie graag mijn werkwijze uit en vertel ik jullie al mijn tips en tricks met betrekking tot fotografie. Ik neem graag alle druk van jullie weg als het gaat om presteren en/of poseren om mooie foto’s te krijgen. Dat is tenslotte mijn werk; ervoor zorgen dat jullie op jullie gemak zijn waardoor ik jullie natuurlijke omgang met elkaar kan vastleggen.

 

Stuur mij een vrijblijvend berichtje voor meer informatie en wie weet mag ik jullie liefdesverhaal met veel passie vastleggen!