terug naar categorieën
il Berretto, koffiebeleving op locatie Een huwelijk draait om liefde en aandacht. Il Berretto’s ambachtelijke Italiaanse koffie heeft diezelfde ingrediënten. Onze barista’s zorgen voor de ultieme koffiebeleving op locatie. Dat begint met de stijlvolle mobiele espressobar van waaruit wij serveren. Hoort u het veelbelovende geluid van de versgemalen espressobonen? Ruikt u het aroma dat ontsnapt wanneer het water onder de juiste druk zijn weg vindt door de perfecte maling? En tenslotte het zorgvuldige proeven; nootachtig, bloemig, chocolade? De smaakexplosie is niet in woorden te vangen. Het resultaat wel: een tevreden glimlach bij uw gasten.

De echte Italiaanse koffie
Goede koffie brengt mensen bij elkaar en dat is precies waar het op uw trouwdag om gaat. il Berretto serveert koffie waar je ‘sì’ tegen zegt! De Italiaanse beleving zit ‘m niet alleen in de bonen die wij gebruiken, maar natuurlijk ook in de mobiele espressobar, een oude Italiaanse Piaggio Ape 550 uit 1969. Deze oude dame kan buiten staan, maar met haar 1,5 meter slanke heupen past ze vaak ook binnen. Koffiedrinken wordt extra feestelijk en attractief! 

Koffie, thee en taart
Een schuimige cappuccino of een temperamentvolle espresso, goede koffie is al een traktatie op zich. Met een passend buffet van zoetigheden erbij wordt het helemaal ‘la dolce vita’. Zelfs een uitbundige bruidstaart is mogelijk en ook voor de theeliefhebbers heeft il Berretto volop keuze. Dus wilt u uw gasten op een bijzondere wijze verwelkomen of juist uitzwaaien? Wij presenteren u graag een koffiearrangement dat past bij uw wensen en locatie.

il Berretto wenst u een onvergetelijke trouwdag
en een leven vol goede koffie!