terug naar categorieën

Gerstner, Aller Spanninga, Duo of love, Alliance en Rauschmayer  zijn de trouwringen leveranciers van Juwelier Royals. Deze producenten leveren trouwringen met een uniek karakter en een ongeëvenaarde kwaliteit. De collecties zijn zeer uitgebreid en geven u de mogelijkheid uw unieke ring in alle details zelf samen te stellen voor elk budget.

Met hun 150-jarige ervaring in de vervaardiging van trouwringen is Gerstner niet alleen de oudste onderneming van Duitsland, maar tevens de grootste fabrikant van de trouwringen in Duitsland. De inzet van vernieuwende technologie in de productie is bij Gerstner hoofdzaak. Hooggekwalificeerde goudsmeden leveren de artistieke handarbeid, die van elke Gerstner-ring een juweel maakt.

Aller Spanninga is een oer- Nederlandse producent van hoogwaardige trouwringen met een speciaal op Nederland georiënteerde collectie.

Duo of Love, het merk dat met haar trouwring acties tot de favoriete leveranciers mag behoren. Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Alliance trouwringen voert al vele jaren een mooie collectie met vele verschillende materialen en ontwerpen. Ook hier vindt u wellicht uw unieke ring. Ook heeft Alliance een mooie collectie zilveren vriendschapsringen.

Kom langs, ook zonder afspraak, en dan tonen wij u graag deze collecties in onze winkel in Apeldoorn, onder het genot van een kopje koffie.