terug naar categorieƫn

KORLAAR Bloemisten voor bloemstyling dat een verhaal vertelt

Bloemen horen bij een bruiloft! Wij vinden het enorm belangrijk dat het een bloemstyling is die bij jullie past, bij jullie trouwlocatie en bij jullie wensen. Daarom is al het bloemwerk op maat gemaakt.

Graag nodig ik jullie uit in mijn werkplaats voor een persoonlijk gesprek. En hebben jullie een weddingstylist? Neem die dan vooral mee! Dan kunnen we namelijk samen het perfecte plaatje voor jullie creƫren.

Het is erg belangrijk dat jullie aangeven waar jullie van houden en ook vooral niet van houden. Tijdens het gesprek zal ik ook advies geven over bloemen die op jullie trouwdatum goed verkrijgbaar zijn. Ook zal ik in mijn advies aangeven welke bloemen wel en niet goed bij elkaar passen. Of welke bloemen bijvoorbeeld minder geschikt zijn om een hete zomerdag te overleven.

Op jullie trouwdag bezorg ik de bloemcreaties altijd op locatie tenzij we anders af hebben gesproken. Natuurlijk kan ik ook op locatie alle bloemstyling verzorgen, eventueel samen met jullie weddingstylist. Met mijn bloemen zorg ik ervoor dat jullie liefdesverhaal tot leven komt! Bekijk voor informatie mijn Facebookpagina.