terug naar categorieën

Mooi Bruidspaar – Bruidsfotografie is een onderdeel van Mooi Paars – fotografie & vormgeving en al 8 jaar actief op de bruidsmarkt. Ik ben Chantal en maak een trouwreportage die bij jullie past. Mijn stijl is spontaan en creatief en ik houd ervan om emoties en de mooie momenten vast te leggen.

Belangrijkste punten op een rijtje
– Jullie foto’s worden in hoge resolutie aangeleverd op dvd
  (mooie luxe leren dvd box, bedrukte dvd en inclusief foto)
– Bewerkingen zoals zwart-wit en bijvoorbeeld sepia zijn inbegrepen
– Het aantal uur voor fotografie is door jullie te bepalen (van 6 t/m 14 uur)
– Met een week hebben jullie de foto’s in huis
– Ruime keus uit mooie exclusieve trouwalbums
– Het trouwalbum zien jullie voordat het gedrukt wordt
– Ik ben flexibel, spontaan, creatief en professioneel

De Fotoreportage
De fotoreportage is toch vaak een van de belangrijkste dingen op jullie trouwdag. Jullie staan hierin centraal en we kiezen een locatie die bij jullie past. We kijken samen naar welke stijl jullie qua foto’s willen en wat voor ideeën jullie hier zelf bij hebben. Naar wens werken we met ook accessoires en speciale persoonlijke items kunnen hierbij worden verwerkt. Denk dan ook aan bedankkaartjes bijvoorbeeld. Uiteraard heb ik een eigen kijk op de bruidsfotografie maar jullie eigen inbreng of ideeën voor de fotoreportage zijn altijd welkom! Ik voldoe graag aan jullie wensen en vertaal jullie gedachten in beeld. Jullie trouwfoto’s moeten jullie geluk en jullie eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Het is namelijk jullie dag en jullie verhaal…

Ik experimenteer graag en wil graag voldoen aan al jullie eisen. Daardoor ga ik net een stapje verder. Jullie foto’s worden met een week(!) ongelimiteerd op dvd in een mooie, luxe dvd-hoes aangeleverd. Het maakt dus niet uit hoe lang ik aanwezig ben voor de hoeveelheid foto’s die worden uitgeleverd.

Het proces
Bij het contactformulier kunnen jullie een offerte aanvragen voor jullie trouwdatum. Per mail ontvangen jullie een offerte. Ik ontvang jullie graag, geheel vrijblijvend, in mijn fotostudio en atelier voor een persoonlijk gesprek. We kunnen dan direct alles bespreken en zo hebben jullie de mogelijkheid om alle demofotoboeken en leverbare fotoproducten te bekijken. Zo krijgen jullie een beter beeld en zien jullie veel meer wat een dag inhoudt.  Jullie kunnen dan nog meer foto’s van eerdere trouwdagen bekijken. We bespreken dan ook jullie ideeën en gevoel. Naar aanleiding hiervan bepalen jullie of we verder gaan. Zodra jullie hebben gekozen voor Mooi Bruidspaar ontvangen jullie een bevestiging en gaan we jullie persoonlijke fotoplan starten :).

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten!