terug naar categorieën

Een overgetelijke Trouwbeleving met NAOOMEVENTS 

NAOOMEVENTS staat als enthousiast weddingplanbureau voor echt trouwen: het leven en de verbintenis met elkaar vieren. Er worden oneindig veel keuzes overzichtelijk gemaakt. En met onze kennis van de markt en een uitgebreid netwerk van gedreven vakmensen zorgen wij ervoor dat het bruidspaar niets vergeet en denken wij met alle plezier mee over de planning, de beste leveranciers en de do’s en don’ts!

NAOOMEVENTS is gek op trouwen en houdt van stijlvolle bruiloften met veel details. De verschillende services die NAOOMEVENTS aanbiedt maken het voor veel bruidsparen mogelijk om een gediplomeerde weddingplanner te huren. Het is ontzettend prettig om te weten dat er altijd iemand met bergen ervaring is om op terug te vallen.

Maakt oneindig veel keuzes overzichtelijk
Het is belangrijk om te weten dat jullie als bruidspaar alle keuzes maken zodra jullie Naomi als weddingplanner huren. Het is jullie dag en dat zal het ook zeker blijven. Het maken van deze keuzes wordt door NAOOMEVENTS alleen een stuk leuker en makkelijker gemaakt. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat je niet het wiel opnieuw wilt uitvinden! Indien jullie een weddingplanner huren en dus de organisatie uit handen gaan geven dan is het belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in de weddingplanner. NAOOMEVENTS vindt de klik ontzettend belangrijk, omdat de periode die we met elkaar tegemoet gaan een van de belangrijkste periodes uit jullie leven is. Dit moet daarom goed voelen. En daarom starten we altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om elkaar te leren kennen en jullie inspiratie en dromen door te spreken.

Waar krijgen jullie onderweg mee te maken 
Jullie ontvangen na het kennismakingsgesprek een voorstel-op-maat. Indien jullie akkoord gaan en een weddingplanner huren dus helemaal bij jullie past dan bewandelen we samen stap voor stap het pad naar jullie stralende dag! Er zijn veel aspecten waar jullie onderweg mee te maken krijgen. Denk aan:

Het ontwerp van jullie droom huwelijk
De uitstraling van de locatie (en jullie eisen ;-))
De aankleding van de locatie
Budget verdelen
Het programma
Het uitnodigingentraject
Het vervoer voor jullie (en voor de gasten)
De logistieke planning (wie, wat, wanneer en hoe)
De meest leuke experts in de trouwindustrie
Het entertainment
De vragen die gesteld moeten worden
En de afspraken die gemaakt moeten worden

En zo kan Naomi nog wel even doorgaan! Dit en nog veel meer zijn zaken waar Naomi ervaring mee heeft en waar ze jullie mee kunnen helpen. In een handige en overzichtelijke (online) tool houdt Naomi alles voor jullie bij. Denk aan: de afspraken die zijn gemaakt, de planning, een lijst met contactpersonen en de status van elk onderdeel.
Per onderdeel gaat Naomi op zoek naar de meest leuke experts uit de trouwindustrie die het beste bij jullie passen. Denk aan: een locatie, een cateraar, een trouwambtenaar, een band of DJ en het overige entertainment. Gezamenlijk denken we over een mooi programma dat tot in detail wordt uitgewerkt. Naomi zorgt ervoor dat jullie niets vergeten!