terug naar categorieën

Een originele openingsdans om het feest te openen!

Zijn jullie al aan het zweten voor de openingsdans? Hoeft niet! Bij ons zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past! Hiermee zetten jullie de toon van de feestavond.

Wat is een openingsdans op maat?

Een openingsdans

  • speciaal voor jullie gemaakt op basis van jullie wensen en ideeën
  • op jullie favoriete muziek
  • in de dansstijl die jullie leuk vinden
  • zo lang of kort als jullie willen
  • op jullie niveau (zonder danservaring of juist met veel danservaring)

Hoe werkt het?

Op de muziek naar jullie keuze bedenken wij een originele choreografie, waarbij wij rekening houden met jullie danservaring, wensen en mogelijkheden. Naast de choreografie besteden wij tijdens de privé danslessen aandacht aan de danshouding, muzikaliteit en uitvoering van de openingsdans. Juist omdat jullie privé dansles krijgen gaat het aanleren van de choreografie sneller en krijgen jullie individuele aandacht.
De dansles wordt gegeven door een ervaren en gekwalificeerde dansdocent.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn oneindig veel mogelijkheden!
Willen jullie graag een mixdans met meerdere nummers? Een romantische openingsdans of juist verrassend? Lindyhop of een openingsdans gebaseerd op een film zoals Dirty Dancing? Een feestje bouwen of liever een klassieke dans zoals een quickstep of cha cha cha? Geen probleem!

Hebben jullie nog geen muziekkeuze gemaakt of twijfelen jullie over de muziek? Hier kunnen wij jullie bij helpen en over adviseren.

Danservaring is niet vereist, want iedereen kan leren dansen!