terug naar categorieën

Heeft u al een plaatje in uw hoofd van het perfecte feest?

Wij verzorgen de complete styling van uw feest of evenement. Hebben jullie een thema, kleur of sfeer in gedachten voor jullie bruiloft, communie, feest of evenement? Of wilt u gewoon dat het er gezellig uitziet? Styling van de locatie is hierbij van essentieel belang.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we het verloop van de dag waarbij alle onderdelen aan bod komen. Hierbij bekijken we wat jullie wensen zijn betreft de aankleding en vul ik dit aan met creatieve ideeen. Ik noteer wat we besproken hebben en maak na afloop een passende offerte. In deze offerte staan alle onderdelen apart benoemd, mocht de prijs te hoog uitvallen of een onderdeel overbodig zijn weet u dus alsnog waar u aan toe bent.

Na akkoord op de offerte gaan we beginnen aan de voorbereidingen. Voor het feest wordt alles klaar gezet, de stylist is op de dag niet of zo min mogelijk in beeld. Na afloop ruimen we alles op zodat u hier geen omkijken naar heeft en nog na kunt genieten van een mooie dag.

Benieuw geworden? Neem contact met ons op; info@simones-styling.nl of 0638757367.

Ons werkgebied is door heel Nederland en in overleg ook in het buitenland. Voornamelijk zijn wij werkzaam in regio Eindhoven.