terug naar categorieën

Wij kunnen ons een ceremonie zonder muziek niet voorstellen.  Maar we kunnen ons ook niet voorstellen dat je muziek uit een standaardlijst zou willen kiezen. Jullie liefde is geen standaardliefde, jullie bruiloft geen standaardbruiloft. Waarom dan wel voor standaardmuziek gaan?

Wij geloven in ‘hoe persoonlijker, hoe beter’. En dat geldt helemaal voor dit soort momenten, die zo om jullie verhaal draaien. Of het nu een bruilofts- of een afscheidsceremonie is: jullie liefde en verhaal staat centraal.

Daarom werken wij nooit met vaste repetoirelijsten. Alle muziek is volledig afgestemd op jullie wensen. Daarom horen wij ook na afloop vaak: “Wow, dat was echt ‘ons’” . En daar doen we het voor. Lees meer hierover in dit blog.

Muziek maakt alle momenten mooier, live muziek maakt alle momenten intenser en wij maken alle momenten persoonlijker.

Je kunt kiezen uit twee pakketten: het persoonlijke pakket met covers volledig op maat,  gebaseerd op jullie persoonlijke verhaal en liefde.  En het unieke pakket waarbij we een geheel nieuw lied schrijven geïnspireerd door jullie en die tijdens de ceremonie samen met perfect passende covers, spelen.