terug naar categorieën

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Willen jullie:

♡ Zorgeloos genieten samen met jullie dierbare familie en vrienden?
♡ Hen niet te hoeven belasten met de taak van ceremoniemeester?
♡ Unieke en creatieve input voor een onvergetelijke bruiloft?
♡ In contact komen met de meest gave locaties en leveranciers?
♡ Het wiel niet opnieuw hoeven uitvinden?
♡ Dat alles op de dag samenkomt, precies zoals jullie in gedachten hebben zónder dat jullie er omkijken naar hebben?

Daar kom ik graag in beeld!
Jullie kunnen mij inschakelen als weddingplanner waarbij ik alles van A-Z voor jullie regel, maar ook deelaspecten, bijvoorbeeld het ceremoniemeesterschap, kunnen jullie aan mij uitbesteden.

Ervaren weddingplanner

Gedurende het hele jaar door ben ik actief als weddingplanner en eventmanager bij Feel Good TentEvent, een prachtige en unieke plek midden in de bossen van Lage Vuursche.

Ik ben een hele trotse moeder van Lukas en Senna. Ik hou van etentjes met vrienden en vriendinnen, ben een echte theeleut en wandelingen in de stralende zon of juist de winterse kou vind ik heerlijk. Last but not least geniet ik graag van fijne weekendjes weg en mooie vakanties.

Als weddingplanner ben ik nauw betrokken bij een van de mooiste dagen van jullie leven. Persoonlijk contact, ‘een goede klik’ en maatwerk vind ik daarbij belangrijk. Het draait namelijk om jullie en de grote dag waarop jullie in het middelpunt staan. Ik ontmoet jullie graag om kennis te maken, te horen wat jullie wensen zijn en wat voor jullie belangrijk is. Daarna vul ik graag aan met mijn ervaring en creativiteit.

Tot snel?!

Liefs,

Rose