terug naar categorieën

ONS VERHAAL, OVER PASSIE, OVER TAART

Passie en enthousiasme

Linda van den Brink is de oprichter van Yummie Sweet Cakes. Zij is de drijvende kracht achter alle creaties die het atelier verlaten. Haar passie, haar enthousiasme en haar nimmer aflatende perfectionisme zijn de voornaamste ingrediënten van haar succes. Maar dat alleen is niet genoeg. Zij is ook in staat om -bij wijze van spreken- in de huid te kruipen van haar klant. Een datum en een naam is niet genoeg. Er wordt doorgaans bijzonder veel aandacht besteed aan de diverse voorkeuren. Thema’s, kleurstellingen, patronen, teksten en uiteraard ook smaak; alles komt aan bod. En indien gewenst regelt zij met plezier een proeverij om een weloverwogen keuze te kunnen maken uit jams en vullingen.

Verwachtingen overtreffen

De creativiteit die zij al in de eerste verkennende gesprekken ten toon spreid geven blijk van inleving en klantvriendelijkheid. Linda zal zich er nooit makkelijk van af maken. Ze wil per se zeker weten dat hetgeen er wordt gevraagd ook daadwerkelijk wordt geleverd. En daar stopt zij dan ook de nodige tijd in. Haar ultieme doel is om datgene wat men verwacht te overtreffen. Over ons team: natuurlijk staat Linda er niet alleen voor en heeft ze met regelmaat hulp tijdens transport, marketing gerelateerde activiteiten en de administratie. Ook in het atelier wordt zij zo nu en dan bijgestaan door diverse handige handen, maar in de regel geldt Yummie Sweet Cakes = Linda en Linda = Yummie Sweet Cakes.

Creative Cake Designer

Zij voert de gesprekken met (potentiële) klanten. Luistert, inventariseert en adviseert. Brengt offertes en opdrachtbevestigingen uit. Bedenkt, bakt, creëert, verpakt en bezorgd. Maakt foto’s, onderhoud de website van Yummie Sweet Cakes, schrijft over ons op social media (Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter), onderhoud haar netwerk in de evenementen- en trouwbranche en komt tijd te kort.

Naast deze bijna full time job als taartendecorateur alias taartenontwerper alias cake designer alias creative cake director alias taarten architect alias bruidstaartbouwer… is zij ook echtgenote en moeder van 5 kinderen.