terug naar categorieën

Mijn naam is Daisy Terwingen, ik ben schoonheidsspecialiste en visagiste. Ik heb reeds 10 jaar ervaring als visagiste.

Uzelf mooi en goed voelen staat bij schoonheidsinstituut ZENNN health & beauty op nummer 1 en daarom hebben we gekozen voor Bellápierre.

Bellápierre is een mineraal make-up merk en bestaat enkel uit natuurlijke ingrediënten, waardoor deze geschikt zijn voor elk huidtype maar ook voor vrouwen die zich mooi willen voelen tijdens hun strijd tegen ziekte. Bellápierre kan en mag gebruikt worden tijdens chemo behandelingen.

Als visagiste wil ik dat je make-up perfect zit maar vooral dat je jezelf er goed bij voelt. En je goed voelen kan je alleen met een make-up die de jouwe is. Een make-up die je huid verbetert, je sterke punten laten uitkomen en vooral een make-up die aanvoelt alsof  het een deeltje is van jezelf. En dat is ook mijn herkenbare stijl. Geen zware foundations of extreme oogmake-up maar een make-up die je doet stralen, je zelfvertrouwen geeft en je natuurlijke schoonheid benadrukt. Je kan bij ons terecht voor bruidsmake-up, dag- en avondmake-up, make-up bij ziekte, festivalmake-up, bachelorette party, fotoshoots en tv,…

“Jouw schoonheid is onze passie”

Schoonheidsinstituut ZENNN health & beauty staat voor de totale behandeling voor haar en hem voor lichaam en geest in een omgeving waar rust en ontspanning vanaf het eerste moment voelbaar zal zijn. Een schoonheidsbehandeling is niet alleen belangrijk voor uw huid, maar ook voor uw innerlijke schoonheid. Totale ontspanning is noodzakelijk voor het optimale resultaat. In schoonheidsinstituut “ZENNN health & beauty” staan persoonlijke aandacht, service, kwaliteit, een gepersonaliseerd advies en een oplossing op maat derhalve voorop!

Totale ontspanning voor haar en hem voor lichaam en geest, pure verwenning en rust”

Naast het ruime aanbod van massages, wellness behandelingen en lichaamsverzorging streven we niet alleen naar huidverzorging, maar ook naar huidverbetering specifiek op maat van de klant. Elke huid is verschillend en daarom krijgt u bij ons een individuele analyse, met een oplossing op maat, binnen uw budget. Ook producten voor thuisverzorging zijn bij ons verkrijgbaar.

Het is onze passie om u te helpen uw huid te verbeteren en te verjongen op een natuurlijke en gezonde manier. We zetten graag u en uw beauty behoeften centraal. U het juiste advies geven over onze producten en behandelingen is voor ons dan ook prioritair.

Elke gelaatsverzorging wordt uitgevoerd volgens de Kirei methode van Germaine de Capuccini.

Kirei is schoonheid in het Japans, het is een “know-how”, die staat voor een volledige verzorging, omdat ze de kwaliteit van de huid verbetert en voor een sensationele ontspanning zorgt van geest en lichaam. Deze methode heeft een uitstekend preventief anti-aging effect. De verschillende gelaatsbehandelingen kunnen ook in kuurvorm genomen worden.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!

Graag tot binnenkort voor een heerlijk ZENNN moment.

Met hartelijke groeten,

Daisy

 

ZENNN
health & beauty
Oude Baan 408
3630 Maasmechelen (B)

+32 (0) 491 74 47 57

http://www.zennnhealthandbeauty.be
info@zennnhealthandbeauty.be

Openingsuren: enkel op afspraak