Business & Bubbling

23 februari – 20:00 uur

Heb jij ook behoefte aan?

♥ Contact met collega’s
♥ Een bubbeltje drinken samen met andere ondernemers?
♥ Lachen, sparren en je hart luchten?
♥ Daarnaast ook nog eens een hele toffe masterclass volgen waarin Jessica van Duren, je kent haar vast wel van Jessica Photography, met ons aan de slag gaat om ook in deze bizarre tijd de juiste mindset te kunnen hebben? JOUW goud vinden & jou een liefdevolle schop onder je kont te geven om bezig te zijn met plannen voor de komende jaren?
♥ MELD je dan NU aan voor slechts €12,50 voor Online Business & Bubbling op 23 februari om 20:00 uur!
♥ Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar info@trouwbeleving.nl met jouw naam, bedrijfsnaam en adres en wij sturen jou de bevestiging toe!
♥ P.S. Jessica geeft aan het einde van de masterclass een ticket weg voor THE NEXT BIG THING t.w.v. €199,- én geloof ons, daar wil je bij zijn! 

YES IK BEN ERBIJ!

Jessica helpt jou de beste GOUDEN versie van jezelf te vinden!

Ik ga in deze masterclass met je aan de slag om te zorgen dat je OOK in deze bizarre tijd toch de juiste mindset kunt hebben, je goud kunt vinden en bezig kan zijn met de plannen voor de komende jaren.

Na bijna 12 jaar een succesvol bedrijf te runnen in deze wedding branche als fotografe heb ik, Jessica van Duren, geleerd hoe te groeien met je bedrijf en welke strategieën werken. De afgelopen jaren heb ik mij verdiept in branding, coaching en marketing. Dit heeft mij gebracht naar het hoger segment en mijn droom bruidsparen die perfect matchen bij mij.

Al jaren coach ik fotografen en help ik ze hun bedrijf naar een hoger level te tillen. En wist je dat dit eigenlijk 80% gaat over het bedrijf zelf in plaats van alleen de fotografie skills?

Daarom is het nu tijd voor mij, om mijn kennis door te gaan geven en andere ondernemers en coach ik inmiddels ondernemers in alle branches….. welke branche maakt mij niet uit want wist je dat je als bijvoorbeeld weddingplanner, interieur stylist of trouwambtenaar maar 20% bezig bent met het daadwerkelijk “jouw THING”? De andere 80% bestaat uit mails, admin, branding, marketing, sales etc. En wat maakt of dat jouw bedrijf lekker loop of niet? Ik weet inmiddels dat mindset een van de aller belangrijkste ELEMENTEN is als succesvolle ondernemer. En weet je wat nu het mooie is?

‘Onze” doelgroep is voor ons allemaal het bruidspaar maar iedereen heeft zijn of haar eigen ideale bruidspaar. Hoe zou het voor je zijn nog meer te werken met alleen maar bruidsparen die ECHT bij jou passen?

Jessica van Duren

Wat kan je verwachten?

♥ ONLINE borrel
♥ Een goodiebag met een o.a. heerlijk drankje bij jouw thuis bezorgd
♥ Twee uur lang sparren, inspiratie opdoen en jouw gouden versie vinden met hulp van Jessica van Duren
♥ Je gaat naar bed met een dosis positiviteit en inspiratie!
♥ Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar info@trouwbeleving.nl met jouw naam, bedrijfsnaam en adres en wij sturen jou de bevestiging en factuur toe.

YES IK BEN ERBIJ!