Business & Bubbling – Oh my law! Duidelijke taal voor structuur in je bedrijf

29 maart 2021 – 20:00 uur

ticket: €8,- (excl. BTW)

YES IK BEN ERBIJ!

Voorkomen is beter dan genezen

 

Het zijn gekke tijden en onbedoeld komen we wellicht allemaal weleens in een situatie terecht waar we eerder nooit over hadden nagedacht. Met letterlijk je handen in je haar heb je geen idee wat je nu het beste kunt doen. Zijn jouw algemene voorwaarden goed op orde? Heb je duidelijke voorwaarden omtrent corona? Hoe ga je om met een 1e, 2e, 3e óf 4e verplaatsing. Of wat als het bruidspaar ineens wilt annuleren ná een verplaatsing? Situaties die we liever vermijden maar helaas op het moment allemaal mee te maken hebben. Tijdens deze business & bubbling gaan we het samen met Celine van Forum Juridica hier uitgebreid over hebben. Want ja, juist in deze tijd komen we er allemaal achter hoe belangrijk het is om duidelijkheid te scheppen, we hebben immers allemaal een onderneming te runnen! Én met ons inlevingsvermogen (want yes, daar zijn wij als trouwbrancheleveranciers heel goed in) kan de manier waarop je het brengt écht een verschil maken. Natuurlijk sluiten we het informatieve gedeelte af met een heerlijk proost en kletsmomentje! Ben jij erbij?

oh my law

Wat kan je verwachten?

♥ ONLINE borrel
♥ Advies van Forum Juridica
♥ Twee uur lang sparren, inspiratie opdoen en geïnspireerd worden door Celine van Forum Juridica! Zij gaat jullie leren hoe je door middel van duidelijke taal een goede structuur aan kan brengen in je bedrijf.
♥ Je gaat naar bed met een hoop kennis en een dosis motivatie!
♥ Wil je erbij zijn? Stuur een mailtje naar info@trouwbeleving.nl met jouw naam, bedrijfsnaam en adres en wij sturen jou de bevestiging en factuur toe. (kosten ticket: €8,- excl. BTW)

Wie is Celine van Forum Juridica?

Mr. C. Hogenelst is de founder van Forum Juridica. Forum Juridica is actief in héél Nederland en staat voor haar cliënten zowel online als offline klaar. Forum Juridica heeft haar hoofdkantoor te Nijmegen. Forum Juridica heeft zich als missie gesteld om met de cliënt een oplossing te creëren die niet alleen een oplossing vormt maar ook dat het juridische kennis niveau en bewustzijn wordt vergroot. Forum Juridica is omringd door experts van diverse disciplines zo hebben zij medische, vastgoed, technische, administratieve & financiële experts. Forum Juridica heeft een uniek bemiddelingsconcept ontwikkeld waarbij er een stapsgewijze deëscalerende aanpak wordt gehanteerd middels de inzet van de law dog. Verder verdient opmerking dat Forum Juridica tevens partijen begeleidt tot een oplossing die praktisch en juridisch gefundeerd is. Ontwikkeling is belangrijk daarom geeft Forum Juridica ook coaching. Onze ruime kennis en ervaring stelt ons in staat om valkuilen, groeimomenten en mogelijkheden voor ondernemers in kaart te brengen.

YES IK BEN ERBIJ!