Op 20 maart was het Trouwbeleving XL event in Den Bosch. Een dag vol inspiratie, taart, bubbels & muziek! De toekomstige bruidsparen konden kennismaken met de leukste leveranciers uit de regio en inspiratie opdoen voor hun bruiloft. Blikken jullie met ons mee terug op deze mooie dag?

Om 11:00 uur gingen de deuren open en stonden de toekomstige bruidsparen al te wachten bij de ingang. Bij binnenkomst ontvingen de eerste 150 bruidsparen een goed gevulde goodiebag zodat er ook thuis nog volop inspiratie kon worden opgedaan! Hierna konden de bruidsparen hun weg vervolgen naar alle toffe leveranciers, een heerlijke kopje koffie of cappuccino of naar de plek op het event op moodboards te maken.

Ondertussen werd de bruid prachtig opgemaakt door Osima Bridelstudio. De bruidegom werd aangekleed door Only For Men.  Bruidsboetiek Lovely Lady zorgde voor een fantastische jurk tijdens de eerste real life ceremonie. En toen kon om 12:30 uur de eerste real life ceremonie beginnen, de styling van de ceremonie was gedaan door Happy Vintage. De ceremonie werd geopend door de prachtige stemmen van Niek & Dave met de gitaar erbij.  Ik Trouw jullie zorgde als BABS voor een super persoonlijke ceremonie vol tips voor alle bruidsparen to be, en natuurlijk waren er nadat er volmondig JA werd gezegd trouwringen van Juwelier Rooyackers. Morpey in Beeld liet zien dat een videograaf echt een meerwaarde is tijdens jullie bruiloft.

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor een heerlijk stukje taart. deze heerlijke taart is gemaakt door Miruna’s Cakes, geloof ons, dit wil je ;)!

Bureau Cocoon legde alles vast op beeld. Zijn het geen plaatjes?

Tip: Kies na jullie bruiloft voor een uitgebreid fotoalbum, zo kun je altijd nog eens lekker nagenieten van jullie dag en heb je een hele mooie tastbare herinnering. 

Foto’s: Bureau Cocoon

Tussen de twee real life ceremonies door was er natuurlijk tijd om te kletsen met alle leuke bedrijven die jullie bruiloft nog toffer kunnen maken. Bakkie & Zo zorgde voor heerlijke koffie en natuurlijk was er plek om moodboards te maken voor jullie bruiloft.

Om 15:00 uur was het tijd voor de tweede real life ceremonie van de dag. Dit keer had de bruid een hele gave jumpsuit aan van Le Michel Bruidsmode. Cool he?!

Ceremonie vol Liefde zorgde samen met Huwelijkszangeres Steffi Ras voor tranen bij de bruid.  Na deze tranen was het tijd voor een dikke vette JA én natuurlijk de trouwringen van Goudsmederij Bommel.

Foto’s door: Bureau Cocoon

Willen jullie ook een van onze beurzen bezoeken? Dat kan zeker! Bekijk onze agenda om te weten waar de eerste volgende trouwevent is. Goed nieuws, er is altijd een event bij jullie in de beurt! Dus hopelijk zien we jullie snel op een van onze events!