Op 3 april waren wij te vinden in de Van Nelle Fabriek Rotterdam voor een Trouwbeleving XL. De locatie is een toffe en industriële locatie waar ook getrouwd kan worden! Alle leveranciers stonden er klaar voor om de bruidsparen te ontvangen op deze mooie dag. Blikken jullie mee terug met ons?

bruidspaar
real life ceremonie

Om 11:00 uur hebben we deuren geopend en kwamen de popelende bruidsparen binnen gelopen. De eerste 200 bruidsparen kregen een goed gevulde goodiebag met veel inspiratie erin. De bruidsparen konden luisteren naar live muziek, informatie ontvangen bij leveranciers, genieten van een kopje koffie of een heerlijke cocktail halen. Kortom er was genoeg te doen om de bruidsparen genoeg inspiratie te geven voor hun bruiloft.

Ondertussen werd de bruid al opgemaakt en het haar gedaan voor de ceremonie, dit werd verzorgd door Let’s Shine Bruidsmode, van deze mooie bruidsmodewinkel kreeg de bruid dan ook een jurk aan die fantastische stond.

Ondertussen werd de bruidegom aangekleed met een pak van ViV Suits & Shirts. Toen het bruidspaar klaar stond kon de ceremonie om 12:30 uur beginnen! De styling van de ceremonie was gedaan door Trouwbeleving samen met Moon Daisy, die zorgt voor echt fantastische bloemen! De ceremonie begon met de stemmen van Seauph & Murl met de mooie klanken van de gitaar. Sprekendeliefde zorgde voor een persoonlijke ceremonie, en er werd natuurlijk volmondig ja gezegd door het bruidspaar. Uiteindelijk werd de liefde verzegeld met de ringen van Circles Trouwringen.

babs
ceremonie
bruidstaart
weddingcake

Na de ceremonie was het natuurlijk tijd om dit te gaan vieren met een heerlijk stukje taart van Enjoy Cakes. En tijdens de ceremonie heeft Liefdesmomenten Bruidsfotografie de foto’s gemaakt. En zien ze er niet prachtig uit?

 

Tip: Zorg dat je investeert in je foto’s. Deze mooiste dag willen jullie natuurlijk vast leggen en later nog naar terug kijken. Dus bespaar hier niet op. 

van moodboards tot heerlijke cocktails & bubbels!

Na de eerste ceremonie werd er weer volop kennis gemaakt tussen de leveranciers en bruidsparen. Er kon veel inspiratie worden opgedaan, cocktails geproefd, moodboards maken en nog veel meer!

om 15:00 uur was het tijd voor de tweede real life ceremonie en werd het bruidspaar hiervoor klaargemaakt. De bruid werd in prachtige zwangerschaps jurk van Stephanie’s Bruidsboutique aangekleed. En de bruidegom kreeg een pak aan van Ibrahim Tosun Maatkleding.

disco
disco

Mildred Nijhove heeft de bruidsparen tijdens de ceremonie handige tips gegeven voor hun ceremonie. Het bruidsboeket en de bloemen bij de ceremonie zijn van Moon Daisy. Tijdens de ceremonie zorgde Vos Belevingen er voor dat een toffe video kwam en was Yvonne Kuipers Fotografie alle mooie momenten aan het vastleggen. Tijdens de ceremonie werden er ringen uitgewisseld van Jewel Trend.

babs

Bekijk hier de video van Vos Belevingen

van nelle

Zijn jullie nog opzoek naar inspiratie? En willen jullie de tofste leverancier ontmoeten? Vanaf 25 september start ons nieuwe trouwevent seizoen! Check snel onze agenda om te kijken welke events er dan weer plaats gaan vinden bij jullie in de beurt is. Ook kunnen jullie ons volgen op sociale media om alle informatie ook te krijgen! En dan zien we jullie hopelijk snel op een van onze Trouwbeleving Events.

bruidstaart
live muziek