voor bedrijven

Laat bruidsparen kennis maken met jouw bedrijf tijdens een van de Trouwbeleving Events!

Wil jij zichtbaar zijn bij de toekomstige bruidsparen? Meld je dan aan als leverancier voor een van de Trouwbeleving events óf kies voor online adverteren op de website en socials van Trouwbeleving!

Jouw bedrijf moet gezien worden! Bruidsparen ontmoeten, inspireren en ervoor zorgen dat ze jouw kiezen om hun bruiloft compleet maken! Wij helpen je met liefde om jouw ideale toekomstige bruidsparen te ontmoeten.

Events

Trouwbeleving de Trouwbeurzen

Bij Trouwbeleving draait alles om, de naam zegt het al: BELEVEN.

Tijdens de Trouwbeleving events staat beleving van de bruiloft centraal, het perfecte moment om jouw bedrijf als trouwbranche leverancier te laten zien aan toekomstige bruidsparen. De unieke locaties vormen het decor voor een unieke trouwbeleving voor de aanstaande bruidsparen door deze te laten zien als op een trouwdag. De locatie is volledig aangekleed, dinertafels zijn ingedekt en er is twee keer op de dag een real life ceremonie waar ook jij jouw steentje aan bij kan dragen. Bruidsparen kunnen Trouwbeleving gratis bezoeken en krijgen bij binnenkomst een gratis goodiebag waar ook jij deel van uit kunt maken. Laten we samen zorgen voor de perfecte beleving waarbij we jou in de spotlight zetten.

Ben je geïnteresseerd om als bedrijf deel te nemen aan een van onze trouwbeurzen? Vul het onderstaande contactformulier in.

Let op: de categorie Fotografie is op dit moment vol op elk event. 

Facts

Wil jij meedoen aan een van de Trouwbeleving live events? Vul dan snel het onderstaande contactformulier in. Bij de stand is altijd minimaal 1 stuk meubilair inbegrepen. Benieuwd naar de kosten? Wij sturen je met liefde ons informatiemagazine toe. Op de regionale events ontvangen wij ca. 100 bruidsparen. Op de XL events ligt dit aantal tussen de 300 en 450 bruidsparen per dag. Zien we jullie daar?

Wil jij online jouw bedrijf in de spotlight zetten? Met ruim 9000 volgers op Facebook, 5700 volgers op Instagram en een website waar dagelijks vele bruidsparen op kijken helpen wij jullie graag! Denk hierbij aan een blog, artikel in de nieuwsbrief, post op social media of een tof pakket samenstellen? Bekijk hier de mogelijkheden of neem contact met ons op!

Wat andere bedrijven zeggen

Vos Belevingen: Bedankt voor weer een te gekke editie in de Van Nelle Fabriek. Wat een fijne dag hebben jullie er weer van weten te maken. Gisteren zei ik het al even snel tegen Nikki, maar wat een fijne dames heeft zij rondlopen. Open voor vragen, duidelijk zichtbaar door steeds rondjes te lopen op de beurs en even checkend hoe het gaat. Erg prettig.

Daarnaast vind ik de manier waarop jullie Trouwbeleving naar buiten brengen op social media ook echt fijn. Dit past helemaal bij jullie beurs, maar ook vind het goed passen bij wat ik wil uitstralen naar mijn toekomstige bruidsparen. Helemaal matchend dus 😊.

    bruidstaart