Weddingplanner

Hebben jullie al ideeën over de mooiste dag van jullie leven? Laten we jullie liefde vieren! Ik ben Nikki de Lang en het is mijn passie om jullie gedachtes en ideeën om te zetten in de meest bijzondere en persoonlijke dag. Een geweldige dag die draait om de liefde. Met enorm veel enthousiasme werk ik samen met jullie naar het moment waarop jullie elkaar in de ogen kijken en ja zeggen. Als weddingplannerceremoniemeester of stylist, maar ook wanneer jullie wat extra hulp nodig hebben bij het plannen van de bruiloft van jullie dromen.

Jullie trouwdag of hij nu groot of klein is, hij moet voor jullie helemaal perfect worden. Ik help jullie met liefde bij de organisatie en styling van jullie bruiloft! Door jarenlange ervaring in het organiseren van trouwbeurzen en bruiloften ben ik helemaal op de hoogte van de allerlaatste trends. Hierdoor heb ik een breed netwerk opgebouwd met toffe en vooral betrouwbare bedrijven. Ik kan bruidsparen door heel Nederland helpen met de organisatie van een unieke bruiloft. Benieuwd naar mij? Ik maak graag een vrijblijvende afpraak met jullie! De bubbels (of heerlijke koffie 😉 ) staat al klaar!

Meer informatie kun je vinden op mijn website. 

P.s.

Willen jullie graag een totaalpakket; zowel weddingplanning als styling?

Ik ben ook een van de Trouwchicks, dus neem dan eens een kijkje op de website van de Trouwchicks misschien kan ik samen met een van de andere chicks jullie bruiloft tot in de puntjes organiseren en stylen!

strandbruiloft
Een geweldige dag die draait om de liefde.
bruidsboeket
backdrop strand