Trouwbeleving online

Helaas kunnen niet alle Trouwbeleving trouwbeurzen doorgaan, maar niet getreurd natuurlijk hebben wij daar een oplossing voor, namelijk Trouwbeleving online! Als jullie niet naar de trouwinspiratie kunnen, brengen wij de trouwinspiratie naar jullie! Dé plek om jullie bruiloft te plannen. Ontmoet de leukste leveranciers en stel hen vragen via de livechat, bekijk een van de weddingexperience en doe volop inspiratie op voor jullie bruiloft! Ook kun je tijdens Trouwbeleving Online live Q&A’s volgen waar in weddingprofessionals jullie tips geven over bijvoorbeeld muziek op jullie bruiloft, hoe schrijf je goede geloftes óf waar moet je op letten bij het vinden van de perfecte trouwjurk? Check het desbetreffende event voor het volledige programma! En natuurlijk kun je zoals je van ons gewend bent ook de toffe goodiebag vol trouwinspiratie thuis ontvangen. In de goodiebag vind je o.a. Bruid Magazine, Magazine met Liefde en een toffe checklist van Girls of Honour. Schrijf je gratis in via onderstaand inschrijfformulier, pak een heerlijk glas bubbels, zet wat lekkers op tafel en let’s go!

Hoe werkt het?

  • Meld je aan voor het Trouwbeleving online event. Ruim voordat het event begint, ontvang je jullie inloggegevens. Het online event is gedurende het hele weekend te bezoeken.
  • Log in tijdens het Trouwbeleving online event naar keuze en doe inspiratie op! Je kunt ze natuurlijk ook allemaal bezoeken 😉
  • Maak kennis met de leukste leveranciers & stel vragen via de livechat!
  • Check een van de real life ceremonies
  • Luister naar prachtige livemuziek
  • Volg een van de mini masterclasses en/of live Q&A’s  & get inspired!

Inschrijven