goodiebox

Joehoe! Wat leuk dat je in de Valentijn Goodiebox van Trouwbeleving gevonden wil worden! Wij hebben er super veel zin in om weer heel veel bruidsparen te inspireren met deze goodiebox en hopen jullie ook! Een fantastisch begin voor bruidsparen die tijdens de kerstdagen verloofd zijn! 

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden, na aanmelding zul je per mail een bevestiging ontvangen. Let’s go! 

*VOL=VOL dus ben er snel bij 😉

Het is mogelijk om met een product, goodie, brochure of een kortingsbon deel te nemen aan deze box. Daarnaast zullen er ook beauty-producten aan de box worden toegevoegd zodat de box een extra grote waarde heeft. Denk hierbij aan een product voor de man, vrouw en voor hen samen. Wij streven ernaar om een valentijnsbox te creëren voor de bruidsparen met diverse producten en inspiratie voor hun bruiloft én daar horen de allerleukste trouwbranche leveranciers natuurlijk bij! Wil je meer informatie? Mail naar dan events@trouwbeleving.nl of bel naar 085-4444086.

P.s. Enkel en alleen een flyer wordt niet toegevoegd aan onze goodiebox! Dús wees creatief en zorg dat de bruidsparen jullie onthouden 🙂 Ideeën nodig? Wij denken graag mee! 

Prijzen (alle prijzen zijn excl. BTW): 

 • Brochure/kortingsvoucher: eenmalig €195,- voor 300 boxen
 • Product: eenmalig €95,- voor 300 boxen

Yes wij doen mee!

  Bedrijfsnaam*

  Je e-mail*

  Opties

  voucher/brochureproduct

  Opmerkingen of vragen? Stel ze hier!