Deze week geven wij tips voor de bruidegom; it’s all about the groom! Een van de belangrijkste dingen voor een bruidegom (naast natuurlijk de bruid!) is zijn trouwpak. En een trouwpak uitzoeken is natuurijk andere koek dan een kostuum voor bijvoorbeeld werk. Daarom geven wij vandaag een aantal tips over het perfecte maatpak en toffe trouwschoenen voor de bruidegom!


It’s all about the details

ViV Suits & Shirts is gespecialiseerd in maatpakken, en op jullie mooiste dag wil je natuurlijk van top tot teen in vorm zijn! ViV Suits & Shirts neemt met liefde alle tijd voor de bruidegom om voor een perfect passend pak te zorgen. Omdat ViV Suits & Shirts gespecialiseerd is in maatwerk kan de stof bijvoorbeeld aangepast worden op de bruidsjurk, hoe gaaf! Aan elk detail wordt dan ook gedacht, denk hierbij aan de kleur van de voering, pochet, stropdas en manchetknopen.

Ook is het mogelijk om jullie trouwdatum of namen in het kostuum te laten borduren, de knopen te laten matchen met de kleur van de bruidsjurk, en natuurlijk zit het pak als gegoten!

Dance, dance, dance!

Daarnaast is het super belangrijk dat je de hele dag heerlijk kunt lopen, dansen en feesten, daarvoor heb je fijne schoenen nodig. Blauw, grijs, kurk, printjes, het kan niet gek genoeg, Shoelia zorgt voor de perfecte trouwschoen. Shoelia heeft vele verschillende trouwschoenen en is gespecialiseerd in bijzondere en kleurrijke herenschoenen. (En… ook de dames kunnen bij Shoelia terecht)

Naast het standaard assortiment is er ook de mogelijkheid om jouw schoenen te personaliseren. Hierbij bepaal je zelf het model, de materialen en de kleuren. Zo heb je echt unieke trouwschoenen. Helemaal hot: het verwerken van jullie trouwdatum op de schoenen! Super romantisch en bijzonder.

Willen jullie allebei dezelfde print of kleur schoenen? Ook dat is mogelijk. Alle materialen kunnen op zowel de heren- als damesschoenen worden verwerkt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jullie trouwdag? Kijk dan eens op de website van ViV Suits & Shirts en de site van Shoelia.