terug naar categorieën

Heeft u al nagedacht over uw pak?

Op de mooiste dag van uw leven wilt u strak-in-pak voor de dag komen. U wilt geen concessies doen, alles kan en alles mag!

Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment kwaliteitsstoffen voor de juiste uitstraling voor een mooi heren of dames trouwpak. Het zelf uitkiezen van de voering, de knopen en andere details zorgen voor een uniek eindresultaat. Ook kunnen wij de bruidsjonkers voorzien van een mooi bijpassend pak en eventueel een leuk strikje in dezelfde stof voor uw huisdier. Om uw pak te personaliseren kunt u zelfs een tekst aan de binnenzijde laten borduren, bijvoorbeeld de trouwdatum of naam van uw geliefde.

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor uw overhemd en andere accessoires of een mooi zakelijk pak. Met het concept van 2suit heeft u een betaalbaar pak met een perfecte pasvorm in een mooie kwaliteit!

De periode vóór uw huwelijk is vaak hectisch en druk. 2suit komt daarom als reizende kleermaker bij u thuis of op locatie. Dit kan op elk gewenst moment, zelfs ‘s-avonds of in het weekend.

Ga naar http://www.maatpakkenspecialist.nl  kijk hoe wij te werk gaan en maak een afspraak.

We staan voor kwaliteit, service en gemak.

Ons motto is 2suit YOU…..!