terug naar categorieƫn

Op zoek naar een wijnbar die jullie bruiloft transformeert tot een onvergetelijke ervaring? Maak kennis met AfriKarretje, de betoverende Piaggio die de elegantie van een traditionele wijnbar mixt met de vrijheid van mobiliteit!

Met AfriKarretje brengen we niet alleen heerlijke wijnen, maar ook een onvergetelijke belevenis naar jullie speciale dag. Samen met jullie stellen we vooraf een collectie wijnen en sprankelende bubbels samen die perfect aansluit bij jullie smaak en budget. Voor degenen die liever zonder alcohol toosten, hebben we verfijnde alcoholvrije opties paraat. En met twee klimaatkasten aan boord, garanderen we dat elke slok perfect op temperatuur is!

Maar dat is nog niet alles! Wij geloven in de kracht van details en bieden extra mogelijkheden om jullie dag nog specialer te maken. Van een gepersonaliseerde banner tot champagneglazen of -flessen met jullie namen, alles kan! En voor een extra vleugje glamour kunnen we de bubbels op spectaculaire wijze sabreren.

AfriKarretje past zich volledig aan aan jullie behoeften en locatie, waardoor jullie de perfecte setting kunnen creƫren voor een dag vol liefde, lachen en onvergetelijke herinneringen. Laten we samen de perfecte ambiance opbouwen voor een dag die jullie eeuwig zullen koesteren.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een voorstel op maat. Laat AfriKarretje de finishing touch zijn voor jullie droombruiloft!

Website: http://www.afriwine.eu
Facebook: @afriwine