terug naar categorie├źn

Mijn naam is Aletha Buitink en ik ben een trouwfotografe uit Zeeland.
Ik leg met liefde jullie liefde vast in een prachtig verhaal. Mijn doel is een trouwreportage te maken waar jullie blij van worden, waar de liefde vanaf spat en jullie weer helemaal terugbrengt naar het moment.

Mijn manier van fotograferen is spontaan, ongedwongen, verhalend en puur. In mijn foto’s zie je enthousiasme, emoties en expressie. Ik werk zoveel mogelijk documentair en heb een voorkeur voor warme, donkere & rijke kleuren, mooie contrasten & zwart/wit. Tijdloze foto’s!
Niet de traditionele en 13 in een dozijn, maar door minimaal te poseren, jezelf te zijn, vooral niet te stijf maar gezellig en ontspannen, maken we samen ├ęchte foto’s. Gewoon, zoals jullie zijn.

Op jullie trouwdag probeer ik zoveel mogelijk ‘onzichtbaar’ te zijn en op de achtergrond te blijven om zo alle mooie en spontane momenten vast te leggen. Jullie hoeven niet op mij te letten, ik zorg ervoor dat ik altijd in de buurt ben om net dat ene moment te vangen. Dit zorgt ervoor dat jullie vooral samen kunnen genieten van elkaar en van jullie vrienden en familie.

Klinkt dit als muziek in de oren en lijkt het jullie wat? Willen jullie een Award Winning trouwfotograaf op jullie bruiloft? Documentair vastgelegd met echte emoties en zo min mogelijk poseren? JA?! Dan zijn wij misschien wel een match!

Stuur dan een bericht/mail/appje of bel me! Tot snel!