terug naar categorieën

Het bevestigen van jullie onoverwinnelijke liefde – door het huwelijk – het hernieuwen van jullie geloften of op welke andere manier dan ook zijn natuurlijk fantastische momenten in je leven. Als echt mensenmens en ervaringsdeskundige maak ik graag samen met jullie een prachtige ceremonie.

Betrokken
Op zoek naar jullie ideale, enthousiaste, spontane en betrokken, zelfstandige Trouwambtenaar / BABS? Zoek niet langer, jullie hebben haar gevonden. Elk bruidspaar is onvoorwaardelijk verzekerd van mijn volledige inzet en betrokkenheid.

Persoonlijk
Jullie trouwdag wordt natuurlijk een van de mooiste dagen van jullie leven. Elkaar het jawoord geven doe je uiteraard graag zoals jullie dat willen; met een heel persoonlijke ceremonie die recht doet aan wie jullie zijn.

Oprecht
Met een BABS die oprecht met jullie meeleeft en met raad en daad bijstaat tijdens de voorbereidingen zoveel en zo vaak als jullie dat willen.

Liefde centraal
Met de liefde centraal, een gulle lach en een enkele traan. En uiteraard net zo uitgebreid of kort als jullie past.

Eigen wijze
Niet gehinderd door bureaucratische regels en vooral geen lopende band trouwerij waarbij de Trouwambtenaar op jullie dag vooral nog meer huwelijken voltrekt. Op jullie eigen wijze invulling geven aan dat o zo belangrijke moment.

Exclusiviteit
Jullie trouwdag is uniek en verdient daarom alle aandacht. ‘Als het over de liefde gaat’ kiest er dan ook voor om maximaal één ceremonie per week te doen. Daarnaast garandeert zij exclusiviteit op jullie dag.

Klikgesprek
Interesse gewekt?

Laat een berichtje achter en ik neem graag contact met jullie op om vrijblijvend kennis met elkaar te maken en te ontdekken of ik jullie dag – natuurlijk samen met jullie – tot een nog mooier feest kan maken.

‘Als het over de liefde gaat’ staat voor kwaliteit en levert puur maatwerk. Samen met jullie als ‘mijn’ bruidspaar creëer ik de trouwceremonie van jullie dromen.

Een ontspannen ceremonie met humor, interactie, plezier, diepgang en emotie.

Mijn aanpak is verfrissend, liefdevol en dynamisch. Ik geef het beste van mijzelf met de focus op jullie als stralend middelpunt.