terug naar categorieën

Breng jullie liefdesverhaal tot leven met een unieke set trouwringen

One-of-a-kind trouwringen voor unieke liefde

Trouwringen weerspiegelen de essentie van jullie liefde. Daarom draait alles bij Atelier Aroha om jullie persoonlijke en unieke wensen. Gaan jullie voor twee identieke ringen, of juist uniek verschillend? Welk goud past bij jullie? Wit, geel, rosé? Met of zonder diamanten? Breed of smal? Organisch of strak?

Ontwerp samen je droomtrouwring

Goudsmid Leonie luistert goed naar jullie wensen en samen verken je de mogelijkheden. Alle sieraden worden met liefde gemaakt, speciaal voor jullie. Atelier Aroha werkt met gerecycled goud en ethische diamanten. Zelfs dierbaar familiegoud kan omgetoverd worden tot jullie droomringen.

Jullie verhaal, jullie trouwringen

Organische trouwringen met bijzondere structuren zijn een perfect symbool van de liefde. Alle trouwringen worden door onze ambachtslieden vervaardigd in het sfeervolle Atelier Aroha in het historische Klokgebouw in Eindhoven. Hun passie is het creëren van verantwoorde, prachtige en unieke trouwringen die jullie liefdesverhaal perfect weerspiegelen.

Jullie trouwringen zelf smeden in liefde

Bij Atelier Aroha is het ook mogelijk om jullie unieke set trouwringen zelf te smeden. Beleef een bijzondere dag vol liefde en ambacht op een historische locatie in Eindhoven.

Wil jij ook een unieke set trouwringen die jullie liefde bezegelen? Bekijk de collectie en maak een afspraak via de online kalender op atelieraroha.nl. Samen zetten we jullie wensen om in persoonlijke trouwringen.