terug naar categorieƫn

Wij zijn een online trouwringen webshop met een passie voor het ontwerpen van elegante, tijdloze trouwringen en bijpassende sieraden. Een huwelijk is voor altijd, en zo ook de trouwringen en bijpassende sieraden die hierbij horen. Daarbij doen wij geen concessies aan de prijs-kwaliteitverhouding. Alle sieraden worden op bestelling gemaakt in ons eigen atelier en zonder hoge kosten houden wij de prijzen laag en de kwaliteit hoog. De prijzen in de trouwringen configurator staan in lijn met de huidige goudprijs, hierdoor zal je nooit teveel betalen.

Heb je altijd al je eigen trouwring of sieraad willen ontwerpen, of heb je een idee die afwijkt met de traditionele modellen in de configurator? Met een goudsmid, diamantzetter, 3D tekenaar en 3D printers in ons atelier werken wij graag samen om je eigen ontwerp te realiseren!

Wij maken het bestellen van trouwringen online eenvoudig. Om zeker te zijn van de juiste ringmaat, bieden wij naast een gratis ringmaatstrip ook een gratis 3D (kunststof) dummy aan van je ontwerp zodat je van te voren je samengestelde ring kan passen en ervaren, voordat je de bestelling plaatst. Na het samenstellen van je sieraad bieden wij de mogelijkheid om de ringen virtueel vanuit huis te passen. Wij sturen een foto van jouw ontwerp terug aan je eigen hand via e-mail of WhatsApp.

Als familiebedrijf hechten wij enorm veel waarde aan persoonlijke aandacht. Bruidsparen zowel in Nederland als in het buitenland vertrouwen ons om samen met hen het meest belangrijke sieraad van hun leven te creƫren. Dit doen wij met alle liefde en hier zijn wij enorm trots op!