terug naar categorie├źn

Bruiloft catering
Bent u nog op zoek naar een professioneel bedrijf dat in staat is om de catering van uw bruiloft te verzorgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u hier maar al te graag mee tijdens de mooiste dag van uw leven. Op deze bijzondere en liefdevolle dag zullen wij met ons cateringteam voor u klaar staan, om ervoor te zorgen dat het u en uw gasten aan niks ontbreekt.

Wij zullen ervoor zorgen dat u tijdens uw bruiloft geen omkijk heeft aan organisatorische zaken, zoals gasten voorzien van eten en drinken. Ofdat het nou gaat om het verzorgen van een buffet of het rondgaan met hapjes; onze gepassioneerde medewerkers zullen dit doen met liefde en plezier. Ons doel is ervoor zorgen dat u een onvergetelijke dag heeft!

Kosten cateraar bruiloft
Wilt u meer weten over de kosten voor het inhuren van een cateraar voor uw bruiloft? Begrijpelijk. Het is immers fijn om inzicht te hebben in de kosten die uw bruiloft met zich mee zal brengen. Gelukkig kunt u op onze website geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door middel van onze eventplanner. Het enige wat u hoeft te doen is het beantwoorden van een aantal vragen over uw bruiloft. Vervolgens kunt u aangeven of u de offerte direct per mail wilt ontvangen, of dat u gebeld wilt worden door ons om het een en ander telefonisch te bespreken.

Voorafgaand aan uw bruiloft, helpen wij u bovendien bij het samenstellen van de menukaart voor uw bijzondere dag. Klant is koning, dus u beslist! Maar wij informeren u natuurlijk graag over de mogelijkheden voor de menukaart van uw bruiloft en ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Heeft u nog vragen over de cateringmogelijkheden voor uw bruiloft, of wilt u meer weten over de diensten die wij aanbieden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via ons contactformulier, maar u kunt natuurlijk ook even bellen. Wij helpen u graag verder!