Trouwbeleving

Het Bruiloft
Team van Trouwbeleving

Trouwbeleving is in 2012 ontstaan uit de overtuiging dat de trouwbranche toe is aan vernieuwing. Hippere trouwbeurzen en super strak geplande bruiloften.

Na het bezoeken aan enkele trouwbeurzen werd het voor ons snel duidelijk. Meer beleving, het totaalconcept moet centraal staan. Nikki de Lang organiseert al meerdere jaren de Trouwbeleving events door heel Nederland. Zij voelt perfect aan welke beleving er moet staan, ieder evenement en bruiloft weer opnieuw!

Visie

Bij Trouwbeleving is elke bruidspaar aan het juiste adres voor de voorbereidingen van hun bruiloft. We gaan graag een stap verder en hierbij zijn samenwerken en beleving de sleutelwoorden. Door de samenwerking met betrouwbare en kwalitatieve partners op onze trouwbeurzen weten bruidsparen precies waar ze aan toe zijn. Door te werken met een belevingsconcept krijgen de bruidsparen tevens een beter beeld bij wat alle bedrijven voor hun kunnen betekenen. Met andere woorden een nog mooiere en perfecte trouwdag. Belangrijke aspecten hierbij zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, enthousiasme en service.

Weddingplanner

De trouwbeurzen en bruiloften worden georganiseerd door Nikki de Lang, gediplomeerd weddingplanner. Na het behalen van haar HBO diploma als vrijetijdsmanager aan de NHTV heeft ze zich gespecialiseerd in het organiseren van trouwbeurzen en bruiloften. In 2015 is ze begonnen met het organiseren van bruiloften. Haar organisatietalent, inzet en creativiteit zorgen elke keer weer voor een unieke en perfecte bruiloft. Inmiddels is Kim Jansen ook niet meer weg te denken uit het team van Trouwbeleving. Zij ondersteund ons sinds 1,5 jaar bij de organisatie van zowel de trouwbeurzen als bruiloften.

Trouwbeleving De Trouwbeurzen

Bij Trouwbeleving draait alles om, de naam zegt het al: BELEVEN.

Tijdens de Trouwbeleving events staat beleving van jullie bruiloft centraal en elk bedrijf dat zich hier presenteert laat jullie hun producten beleven. De trouwlocatie vormt het decor voor een unieke trouwbeleving voor de aanstaande bruidsparen door deze te laten zien als op een trouwdag. De locatie is volledig aangekleed, dinertafels zijn ingedekt en er is twee keer op de dag een real life ceremonie. Beleef, proef en geniet op één van de trouwbeurzen die worden gehouden op bijzondere, unieke en romantische locaties verspreid over Nederland. Al onze trouwbeurzen zijn gratis te bezoeken.

Meer weten over de data en locaties van de Trouwbeleving events? Klik dan hier.
Geïnteresseerd om als bedrijf deel uit te maken van één van de events? Neem contact met ons op.

bruiloftteam