terug naar categorieën
Wat heerlijk dat jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd!
Jullie gaan een bijzondere tijd tegemoet. Alvast één tip: geniet van ieder moment, want ook de voorbereidingen zijn een feestje. En dat feestje vier ik graag met jullie mee! Als weddingplanner, ceremoniemeester, maar ook als jullie alleen advies willen. I’m here for you!
 
Weddingplanner
Weten jullie niet waar jullie moeten beginnen met het plannen van jullie bruiloft, ontbreekt het jullie aan tijd om de dag van jullie leven te organiseren of willen jullie gewoon hulp van een professional om onbezorgd te kunnen genieten? Dan is jullie bruiloft bij mij in goede handen! We doen het samen, maar jullie hoeven enkel te fantaseren over de dag en ik zoek en regel totdat het klopt. Ik kom niet met een standaardpakket leveranciers, maar zoek de mensen die écht bij jullie en jullie bruiloft passen. Ik zorg voor overzicht en tover regelmatig een creatief idee uit de hoge hoed. Tot in de puntjes zorg ik voor een relaxte en sprankelende bruiloft, waar nog lang over nagepraat wordt.
 
Ceremoniemeester
Willen jullie dat ook al jullie gasten optimaal en zorgeloos kunnen genieten? Als ceremoniemeester zorg ik met veel liefde en plezier dat jullie bruiloft soepel verloopt en jullie samen met al jullie gasten de liefde voluit kunnen vieren. En dat is alles wat je wil toch?!
Samen zetten we de puntjes op i in een uitgebreid draaiboek dat ik voor jullie dag maak. Daarvoor schakel ik ook met al jullie leveranciers en eventueel met familie en vrienden als er verrassingen zijn. Tijdens jullie bruiloft ben ik het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers. Zeg ja tegen zorgeloos genieten voor iedereen!
 
Trouwadviesgesprek
Jullie willen zelf jullie bruiloft regelen, maaaaaar… jullie weten niet waar je moet beginnen, jullie duizelen van alle informatie die te vinden is op internet, jullie willen tips, adviezen en leuke en creatieve ideeën én jullie zijn er klaar voor om nóg meer uit te kijken naar jullie bruiloft? Boek een belevenis brainstorm en we duiken twee uur lang in jullie droomdag. We denken na over leuke en verrassende ideeën die bij jullie passen, ik geeft tips en adviezen en beantwoord jullie vragen. Na afloop krijg de besproken informatie per mail en kunnen jullie met nog meer plezier jullie eigen bruiloft plannen!
 
Let’s make magic & memories together!
Van het leven en de liefde vieren gaat mijn hart sneller kloppen en daarom kan ik niet wachten om met jullie bruiloft aan de slag te gaan. Met mij kies je voor enthousiasme, creativiteit, overzicht, fijn contact én plezier! Krijg je helemaal zin om van jullie bruiloft een onvergetelijke beleving te maken? Laten we kennis met elkaar maken!