terug naar categorieën

Creëer jouw droomjurk bij BERGISCH BRIDAL

De familie Bergisch beschikt al sinds 1800 over familie-ateliers in Amsterdam. Gedurende de jaren hebben ze samengewerkt met modehuizen zoals Maison de Bonneterie en Metz & Co. Ambacht is belangrijk voor deze familie. Daarom besloot Bergisch dit jaar een bruidswinkel te openen met een vernieuwd concept.

Allereerst willen wij je van harte feliciteren met de aankondiging van jullie huwelijk!

Kom langs in onze winkel. Er wacht een uitgebreide collectie op je, met betoverende silhouetten en een scala aan prachtige kantsoorten waaronder Frans, Italiaanse en Portugese soorten. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw trouwjurk zo uniek mogelijk te maken!

Neem jouw favoriete personen mee naar een gezellige pas-sessie in onze winkel waarin je verschillende basis jurken uit de rekken kunt passen. Hierdoor krijg je een duidelijk idee van de vorm en het concept van de jurk. Vervolgens helpen wij je bij het kiezen van het perfecte kant om jouw jurk een unieke uitstraling te geven.

Samen gaan wij aan de slag om een ontwerp te creëren dat past bij jouw visie. Zo maken wij jouw trouwdag onvergetelijk.

Het feest begint bij ons!

Maak snel een afspraak via onze website of gebruik de volgende opties. En vergeet niet ons te volgen op sociale media @BergischBridal voor extra inspiratie en leuke updates.

We kijken ernaar uit om je binnenkort in onze winkel te verwelkomen en samen te werken aan jouw droomjurk!

Lots of love,

Nick Bergisch