terug naar categorieën
Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Jullie bruiloft wordt een onvergetelijke dag vol liefde, geluk en plezier. Een dag waarvan je droomt, jullie mooiste herinnering.
Wij willen dat jullie altijd met kriebels in je buik op jullie huwelijksdag kunnen terugkijken. En wij zorgen ook dat de voorbereidingen naar de dag toe al een feestje worden.
Wij zijn Juliëtte en Karen, gepassioneerd door de liefde, planners in hart en nieren en ervaren eventmedewerkers. Ervoor zorgen dat jullie onvergetelijk gaan genieten, dat het totale plaatje klopt en jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Daar ligt onze passie!
Het grootste verschil: wij zijn met 2-en! Vooraf vier ogen die overal naar kijken maar vooral op de dag zelf kunnen wij op twee plekken tegelijk zijn waarbij er natuurlijk oog is voor jullie op jullie belangrijke dag maar ook voor jullie gasten en de omgeving.
Wij kunnen op elk gewenst niveau helpen in de voorbereiding naar jullie grote dag. Jullie bepalen zelf wat jullie uit handen willen geven.  
Weten jullie al precies hoe jullie dag er uit moet gaan zien? Of zijn jullie juist nog zoekende in het enorme aanbod? We luisteren en zijn er helemaal voor jullie.