terug naar categorieën

Sta stil en reis

Het Franse plaatsje Beaune was ooit hoofdstad van de Bourgondiërs, nu hoofdstad van de Wijnstreek. Gelegen in het hart van de Bourgogne, heeft het als inspiratiebron gediend voor de Bistrobar in Rozendaal. De rijke Franse keuken met zijn verse ingrediënten en heerlijke smaken heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Bistrobar Beaune.

Sprookjesachtige trouwlocatie

Onze Bistrobar is uniek gesitueerd. Met uitzicht op Kasteel Rosendeal en de prachtige Gelderse natuur heeft onze Bistrobar een dromerige en sprookjesachtige uitstraling. Wij beschikken over een tuinkamer met aangrenzend terras een feestzaal met privé terras en een intieme koepel op de eerste verdieping met prachtig uitzicht. Als bonus bieden wij ook onze muziekkapel aan waar jullie bijvoorbeeld het ja woord kunnen geven.

Verschillende locaties

Deze locaties zijn apart van elkaar te huren om ieder element van jullie bruiloft een eigen sfeer en gevoel te geven. Het is bij ons ook mogelijk om de gehele locatie inclusief restaurant te huren. Ons voltallige team zal die dag volledig tot jullie beschikking staan. Jullie droombruiloft is bij Bistrobar Beaune een belofte.

Samen met Ron Blaauw

Ron Blaauw: 30 jaar ervaring als chef-kok, beloond met twee Michelin-sterren en nu vooral culinair ondernemer. Ron is de huisadviseur van al onze Bistrobars en dus ook van Bistrobar Beaune. Daar zijn we trots op!