terug naar categorie├źn

Trouw in stijl

Hoera, je gaat trouwen! Maar oeh, wat heb je veel te kiezen: een trouwlocatie, jurk, ringen etc. Begint het je al te duizelen? First things first. Want de mooiste dag van jullie leven begint natuurlijk met de mooiste trouwkaart! En no worries. Je staat er niet alleen voor. Blijkaartje helpt je om er een fantastische dag van te maken. Al meer dan 10 jaar kun je bij ons terecht voor de mooiste trouwkaarten. Ook de verzending regelen we graag voor je. En we gaan nog een stapje verder: trouw in stijl met je eigen complete drukwerk. Wat denk je van save the date kaartjes, menukaarten, tafelschikkingkaartjes en bedankkaartjes in dezelfde stijl? Zo ontstaat er een unieke sfeer rondom jullie huwelijksdag en trouwen jullie helemaal in stijl! Of beter gezegd: in jullie stijl.

Kies je trouwkaart uit de collectie

Kies een trendy, romantische of juist een basic kaart uit de collectie. Voeg zelf tekst of een eigen foto toe. Zo geef je met een paar klikken je eigen draai aan het ontwerp en maak je een persoonlijke trouwkaart, helemaal naar jouw wens. Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we onze verschillende collecties trouwkaarten.

Maak je eigen trouwkaart

Ben je zelf creatief? Ga dan aan de slag met een blanco kaart en maak je eigen ontwerp. In het ontwerpprogramma kun je kiezen uit meer dan 1.000 afbeeldingen, diverse lettertypes, elementen en kleuren. Hallo unieke trouwkaart! Kom je er zelf niet helemaal uit? Het ontwerpteam van Blijkaartje denkt graag met je mee.

Blijkaartje ontwerpt je trouwkaart

Wil je net even iets anders? Verschillende stijlen met elkaar combineren of een eigen idee laten uitwerken? Het kan allemaal! Schakel ons in als je gaat voor een unieke trouwkaart.

Op onze service kun je rekenen

Of je nu kiest voor een blanco basis of een trouwkaart uit de collectie van Blijkaartje, op onze service kun je altijd rekenen. Wil je tips of advies van ons ontwerpteam? Wij denken graag met je mee om de uitnodiging voor jullie huwelijk helemaal naar wens te ontwerpen. Op ons Instagramaccount en http://www.blijkaartje.nl doe je inspiratie op. Meer weten? Bel ons of stuur een e-mail naar info@blijkaartje.nl

‘Razendsnelle levering en uitstekende service’ Hoera, 99% van onze klanten beveelt Blijkaartje aan!