terug naar categorieën

Maak jullie bruiloft vrolijk, intiem en feestelijk met bloemen en tover jullie trouw locatie om tot een plek waar jullie je thuis voelen. Want dat is wat bloemkunstwerken doen. Een ruimte wordt levendig en warm. Jouw ogen gaan twinkelen als je je bruidsboeket vasthoudt, bloemen in je haar laten je bijzonder voelen. En een corsage geeft het trouwpak een nog feestelijker tintje.

Complete bruiloft  bloemstyling
Met bloemen kan ik alles maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie backdrop, een eyecatcher stuk en stoelversiering bij de ceremonie, een vrolijk welkomstbord bij de ingang, bloemwerk op de dinertafel en bloemen op de taart. Ik zorg ervoor dat het totaalplaatje klopt.

Willen jullie iets anders? Leuk! Als bloemkunstenaar ben ik gek op ‘speciaaltjes’ en heb ik alles in huis om een bloemkunstwerk op maat te maken.

“Ik maak het liefst echte kunstwerkjes die verrassen. Zodat je blijft kijken en elke keer weer iets nieuws ontdekt.” Malou.

Bloemkunstwerken
Bloemen zijn zo mooi van zichzelf. Die pure schoonheid wil ik op een verfijnde manier laten zien. Daarom werk ik graag met diepte, contrast en kleuren. Door elke bloem een plekje te geven die bij haar past terwijl alle bloemen samen elkaar versterken.

Ik vind het leuk om met jullie om de tafel te zitten en samen ideeën vorm te geven op basis van eerlijk advies. Het plaatje maken bij het gevoel en de sfeer die jullie in gedachten hebben.

Op de dag zelf plaats ik de bloemkunstwerken op jullie locatie en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. Is dat in het buitenland? Geen probleem, de bloemen en ik reizen met liefde mee.

Meer weten of samen jullie idee vormgeven? Ik vertel jullie graag meer.
Bel of mail voor meer informatie of voor een afspraak in mijn bloematelier.

Ik heb er zin in om samen aan de slag te gaan!

Met creatieve groet, Malou