terug naar categorieën
Jullie liefdesverhaal vertellen met een écht persoonlijk maatwerk bloemen concept.
 
Jullie gaan trouwen en zoeken een eigentijdse creatie die écht bij jullie past. Iets unieks wat jullie locatie en dag persoonlijk maakt. Waar jullie je thuis bij voelen en jullie gasten zien dat het echt bij jullie past.
 
Met een maatwerk bloemen concept vertellen we jullie verhaal. We gaan aan de slag voor jullie waarbij we aan alles denken. Jullie outfits, de locatie, de kleuren en geuren. Ook jullie tradities, favoriete kleuren en bloemen en kenmerkende eigenschappen kunnen terug komen in het bloemwerk. We gaan graag een stap verder en hebben alles in huis om echt iets unieks te creëren met op maat gemaakte frames en ondergronden.
 
“Als jullie gasten het bloemwerk zien dan valt het direct op dat het echt bij jullie past!”
 
We toveren jullie locatie om tot een modern sprookje en als jullie gasten het bloemwerk zien dat valt het direct op dat het echt bij jullie past! Jouw bruidsboeket zorgt ervoor dat je ogen gaan twinkelen en de bloemen laten we perfect aansluiten bij jullie outfits. De backdrop is een unieke eyecatcher waar jullie stijl goed in terug komt. Hierbij kun je denken aan een bloemen boog, bloemwerk op een uniek frame, een bloementuin of een complete bloemen muur. En ook de rest van de locatie wordt verder aangekleed met bijpassend bloemwerk wat jullie thema versterkt en sfeer verhoogt. Alles is mogelijk!
We zorgen ervoor dat alles volledig klopt. Van de bloemen op het juiste moment laten bloeien, naar het stijlen van jullie trouwlocatie tot alles netjes ophalen en opruimen na jullie grote dag. Wij regelen het! Trouwen jullie in het buitenland? Geen probleem! De bloemen en ik reizen met liefde mee! 
 
Zullen we aan de slag gaan met jullie verhaal?