terug naar categorieën

Hey! Wat leuk dat je een kijkje neemt op ons profiel. Brisked is ‘the place to be’ als jij jullie trouwlocatie wilt omtoveren tot een sfeervolle, gezellige en mooie locatie! Bij Brisked creëren we sfeervolle bruiloften met een persoonlijke twist, want op jullie bruiloft draait het natuurlijk om jullie!

Bij ons kun je terecht voor zowel styling als verhuur voor jullie bruiloft. Wil je alles uit handen geven? Dan is styling een perfect optie voor jullie! Samen gaan we om de tafel zitten om jullie wensen op papier te zetten. Iedere stijl is bij ons welkom. Van romantisch tot boho, van vintage tot modern. Het maakt ons niet uit, we houden van afwisseling. Op jullie trouwdag bouwen we alles op en halen we het ’s nachts weer weg.

Willen jullie liever zelf aan de slag? Dan kun je allerlei spullen bij ons komen huren. In onze verhuurshop op http://www.brisked.nl vind je ons assortiment. Van bankjes tot tapijten en van kandelaren tot lichtletters, we hebben het allemaal. Ons assortiment blijft zich uitbreiden, dus er is een grote kans dat er ook iets tussen zit wat past bij de stijl van jullie bruiloft!

Liefs, team Brisked

Foto credits: Meral Soydas