terug naar categorieën

Bij Bruidshuis Diana draait het helemaal om jou en jullie trouwdag!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze bruidsmode zaken en de services die wij aanbieden.

Let’s make it perfect!
Bruidshuis Diana heeft 3 verschillende zaken, waarmee wij de aller mooiste trouwjurken kunnen aanbieden in alle stijlen, maten en prijsklassen. Zo zijn wij er van verzekerd dat we jouw perfecte jurk in huis hebben!

Een trouwjurk kopen is een beleving!
Ons team van stylistes en coupeuses geeft je zeer deskundig advies in een ongehaaste en gemoedelijke sfeer! Daarnaast hebben we een eigen atelier waar onze coupeuses ervoor zorgen dat je trouwjurk helemaal op maat wordt gemaakt!

We hebben alle internationale topmerken in huis. Doordat wij al meer dan 40 jaar bestaan, zijn wij één van de weinige bruidsmode zaken die met de meest exclusieve merken van de bruidsmode mogen werken!
Voor de groep die graag eens wilt oriënteren zonder afspraak of wat minder uit wilt geven aan een bruidsjurk, hebben wij ook een outlet! En niet zomaar één, het is de allergrootste outlet van Nederland! In de outletstore lopen de prijzen vanaf €199 tot €999!
De Bruidsjurken outletstore zit in dezelfde straat als de Bruidshuis Diana zaak! Ideaal dus!
Special Edition!
Wij hebben tevens sinds deze week een collectie exclusieve trouwjurken binnen gekregen. Deze collectie heet de Special Edition, want het betreft allemaal eenmalige, unieke modellen, van topmerken zoals Pronovias! Deze exclusieve trouwjurken komen uit een beroemd modehuis en kosten normaal tussen de 2000,- en 5000,- euro. Wij kunnen deze nu aanbieden tussen de 1150,- en 1450,-!!
Kom snel bij ons langs want dit is een unieke kans!

Ben jij op zoek naar inspiratie? Of wil je mee doen aan onze WIN-EEN-TROUWJURK actie? Kijk op http://www.bruidshuisdiana.nl en doe mee en bekijk onze gehele bruidscollectie!

Heb je advies nodig of heb je een andere vraag? Onze stylistes helpen je graag!
Je kunt altijd contact met ons opnemen!
info@bruidshuisdiana.nl of 0485-578752