terug naar categorieën

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen!

Jullie bruiloft moet uiteraard een onvergetelijke dag worden. Bij het organiseren van een bruiloft komt veel kijken, van het uitkiezen van de perfecte locatie en bruidstaart tot aan de kleinste details zoals het kiezen van de mooiste bloemen voor op tafel, de sfeerverlichting en het drukken van naamkaartjes.

Als Weddingplanner help ik jullie met het plannen van deze bijzondere dag. Zo weet je zeker dat jullie trouwdag tot in de details verzorgd wordt én kunnen jullie optimaal genieten! Dit bespaart jullie veel zoekwerk, stress en tijd en zo kunnen jullie in de aanloop naar de bruiloft écht genieten van de voorpret zoals het voorproeven van het menu en het uitzoeken van de bruidsjurk. Daarnaast houd ik voor jullie het (plannings)overzicht bij en denk ik met jullie mee over het geven van een persoonlijke draai aan jullie bruiloft.

Willen jullie wel graag zelf jullie bruiloft organiseren? Dan help ik jullie graag als Ceremoniemeester op jullie trouwdag. Ik maak vooraf een uitgebreid draaiboek, leid de dag in goede banen, los onverwachte situaties op en ben het aanspreekpunt voor de gasten. Op die manier kunnen jullie én jullie gasten relaxed en onbezorgd genieten zonder ook maar één moment te hoeven missen.

Ik organiseer graag knusse bruiloften in een romantische setting. Met veel groen, mooie details en een personal touch! Denk daarbij bijvoorbeeld aan een buiten bruiloft; in een landelijke omgeving of op het strand. Of juist een bruiloft in een kas of op een industriële locatie. Het allerbelangrijkste is dat jullie onbezorgd genieten en de liefde vieren in een ongedwongen en ontspannen sfeer.

Willen jullie weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan een kijkje op mijn website of neem contact met mij op. Ik kom graag een keer vrijblijvend bij jullie langs om een kopje koffie te drinken of zie jullie graag op de Trouwbeleving XL 2023 in Tilburg!